Mergi la piscina? Iata cel mai glamour costum de baie

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 00:00
3286 citiri
Mergi la piscina? Iata cel mai glamour costum de baie
Costum de baie glamour

Piscinele sunt locurile preferate ale celor care vor sa se pastreze in forma si in sezonul rece. Daca alegi un bazin high-end, atunci creatoarea Melissa Odabash ti-a pregatit cel mai glamour costum de baie al sezonului.

In timpul iernii, spa-urile sau bazinele de inot sunt locurile perfecte in care sa te relaxezi si sa te mentii in forma. Daca vrei sa starnesti invidia colegelor de piscina, frumosul costum Marbella impodobit cu strasuri va avea efect garantat.

Costumul este decorat cu paiete, bobite si bucatele de oglinda pe un fond unic de material metalizat, dupa cum il prezinta Luxurylaunches.com.

Facut din 90% poliamida si 10% elastan, aceasta piesa este dotata cu banda care se inchide perfect la spate, pentru a-ti asigura siguranta continua.

Cand a creat costumul, Melissa Odabash a avut in minte un singur lucru - sa ajute doamnele sa intre in piscina in cel mai sofisticat si stralucitor mod cu putinta.

Pretul acestei piese inedite este de 1.070 de dolari.

#costum baie, #piscina spa, #piscine lux, #Melissa Odabash, #accesorii lux, #costum baie intreg, #piscina iarna , #Shopping