Mergi la schi in Elvetia? Nu rata magazinul Louis Vuitton

Sambata, 02 Februarie 2013, ora 00:00
3919 citiri
Mergi la schi in Elvetia? Nu rata magazinul Louis Vuitton

Daca alegi sa iti petreci vacanta de iarna pe partiile din Elvetia, atunci nu trebuie sa ratezi o vizita la magazinul Louis Vuitton din Gstaad. Vei avea ocazia sa admiri un concept inedit: un magazin intr-o cabana de munte, care are pana si un semineu.

Acesta nu este nici pe departe primul magazin marca louis Vuitton dintr-o statiune de schi din Elvetia. Traditia a inceput inca din 2004, scrie Maisonchaplin.

In reprezentanta din Gstaad, Louis Vuitton iti prezinta colectiile de haine in atmosfera calda a unei cabane de schi. Constructia cu un singur nivel respecta intocmai arhitectura frecvent intalnita in locuintele din muntii Alpi.

Un plus de eleganta este dat de semineul din marmura, piatra si lemn ce se gaseste in cabana.

Vei putea admira noile colectii de produse din piele, fie ca este vorba de accesorii si articole de calatorie sau colectiile de pantofi. Nu lipsesc nici gentile din piele, potrivite atat pentru o zi la birou cat si pentru o o cina cu prietenii. Poti alege um model din gama Keepall, Speedy sau Neverfull.

Pentru a-ti completa tinuta ai la dispozitie o gama variata de esarfe, curele si bijuterii Louis Vuitton. Pentru un plus de rafinament poti alege si o pereche de pantofi creati de Marc Jacobs, directorul artistic Vuitton.

Nici domnii nu se vor plictisi intr-un asemenea magazin. Au la dispozitie o gama variata de accesorii si articole pentru calatorii, toate confectionate din piele de cea mai buna calitate.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Vuitton magazin nou, #reprezentanta Vuitton Elvetia, #magazin Vuitton Elvetia , #Shopping