Moda "tech": Laptopuri de lux, cu design inspirat din picturi

Marti, 21 Februarie 2012, ora 13:16
1934 citiri
Moda "tech": Laptopuri de lux, cu design inspirat din picturi

Exista "haute couture" pentru practic orice, de ce nu ar exista si pentru laptop-uri, telefoane mobile sau tablete? Din "garderoba" de gadgeturi la moda nu pot lipsi laptop-urile sau tabletele metalice cu un design inspirat din tablourile lui Modigliani sau Schiele.

Dupa laptop-urile Singulum cu tastatura de fildes si aur, modelele Lugvaglio care costa un milion de dolari, laptop-urile si tabletele din metal sunt cea mai noua gaselnita in materie de "moda" tech, scrie Bornrich.

Cu preturi care pentru laptop-uri incep de la 10.960 si pot ajunge pana la 15.740 de euro, iar pentru iPad-uri la 1.705 dolari, gama Cottin Paris este destinata "consumatorilor" de produse de lux.

Cel mai ieftin laptop al colectiei este "Color of Winter", pretul acestuia fiind de 10.960 de euro. Cu un design elegant, laptop-ul din aluminiu are tastatura acoperita cu piele de vitel.

Cel mai scump laptop al colectiei este "Color of Autumn", care costa 15.740 de euro. Respectand tema sugerata de denumirea laptop-ului, designul gadgetului imbina culorile calde de toamna, imitand picturile lui Munch, Modigliani sau Schiele.

Laptop-ul Colors of Summer, scos la vanzare pentru 14.950 de euro, are un design in care se foloseste bronzul pentru a crea imaginea de primavara. De fapt, pe capacul laptopului este pictat simbolul "Sun of Vergina", steaua macedonienilor antici din orasul Vergina.

Pentru cei care vor sa isi etaleze iPad-urile, Paris Cottin le pune la dispozitie o serie de optiuni de design. In timp ce "redecorarea" intregii tablete costa 1.290 de euro, exista optiuni de design cu piele de iguana sau crocodil, care nu depasesc 590 de euro.

#gadgeturi fashion, #laptop lux, #cele mai scumpe laptopuri, #design laptopuri de lux , #Shopping