Model Mercedes special la aniversarea a 45 de ani a gamei de lux sport

Vineri, 06 Aprilie 2012, ora 12:31
2124 citiri
Model Mercedes special la aniversarea a 45 de ani a gamei de lux sport

Mercedes Benz lanseaza la Salonul Auto de la New York o editie speciala a modelului SL65AMG, pentru a marca aniversarea de 45 de ani de la infiintarea AMG.

Produs intr-o editie limitata de doar 45 de unitati, modelul Mercedes Benz SL 65 AMG 45th Anniversary difera fata de modelul clasic prin cateva elemente de design, scrie Bornrich.

Mercedes 65 SL AMG a determinat constructorii Mercedes sa fie inventivi la capitolul finisaje. Cea mai importanta modificare este nuanta vopselei, culoare denumita Magno Graphite. Vopseaua mata scoate in evidenta conturul corpului de aluminiu, intrand in contrast cu aplicatiile cromate lucioase.

Printre caracteristicile cu care se remarca noul model Mercedes se numara radiatorul cu grilaj, oglinzile exterioare si spoilerul confectionate din carbon. In plus, tapiteria realizata de Style Exclusive este confectionata din piele veritabila, gri sau bej, "marcate" cu emblema AMG.

La nivel tehnic, modelul aniversar nu este diferit fata de cel clasic, fiind prevazut cu acelasi motor V12, de 630 cai putere.

Anul acesta apartine Mercedes, producatorul german lansand modelul SL65AMG si anuntand o noua generatie pentru Benz SL-Class 2013, model luat in calcul pentru cea mai buna decapotabila cu doua locuri din lume.

Lista lansarilor Mercedes a fost completata cu noul GL-Class full size SUV si SL 65 AMG, modele prezentate la Salonul Auto de la New York.

#model Mercedes aniversar Mercedes Benz SL65AMG, #editie exclusivista Mercedes SL65AMG , #Shopping