"Night Shopping" in Spania: Hainele vor fi oferite gratuit cumparatorilor

Joi, 12 Iunie 2014, ora 15:14
1372 citiri
"Night Shopping" in Spania: Hainele vor fi oferite gratuit cumparatorilor

Centrele comerciale The Style Outlets din Madrid, Sevilla si Coruna vor face cadou joi seara 80.000 de euro, sub forma de cupoane pentru cumparaturi, in cadrul evenimentului "Night Shopping", cand vor fi oferite promotii si reduceri suplimentare, informeaza joi ziarul ABC.

Initiativa, prima din lume de acest tip, vizeaza prelungirea cu 3 ore - incepand cu orele 21.00 - a programului acestor centre, precum si oferte atragatoare.

Astfel, orice produs cumparat in acest interval si care costa intre 10 si 200 de euro va fi oferit gratis, in limita fondurilor fiecarui centru.

Fiecare dintre cele trei centre comerciale din Madrid ale acestui lant va primi 20.000 de euro sub forma de cupoane cadou, destinate acestor cumparaturi, in timp ce in Sevilla si Coruna aceste fonduri vor fi de cate 10.000 de euro pentru fiecare centru.

Pe langa posibilitatea de a achizitiona, complet gratis, obiecte vestimentare din ultima colectie a celor mai bune marci, evenimentul 'Night Shopping' va fi asezonat, potrivit organizatorilor, cu o petrecere plina de surprize, cu cocteiluri mojito si muzica live.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cumparaturi Night Shopping, #centre The Style Outlets, #centre comerciale Romania , #Shopping