Nu ai avut timp sa "te intalnesti" cu Mos Nicolae? Cadouri pentru prichindei pretentiosi

Sambata, 03 Decembrie 2011, ora 00:00
3431 citiri
Nu ai avut timp sa "te intalnesti" cu Mos Nicolae? Cadouri pentru prichindei pretentiosi
Foto: Spargatorul de nuci 2011/ SURSA: My House Dorobanti

Mos Nicolae vine anul acesta cu altfel de cadouri, indemnat tocmai de copii si de gusturile lor, care s-au mai schimbat, fata de ceea ce iti doreai tu, cand erai de varsta lor. Nucile sunt inca la moda, doar spargatorul de nuci arata acum altfel, iar domnisoarele isi doresc si ele sa fie elegante, tocmai de aceea, trebuie sa fii foarte atent la ce se poarta.

Ghetutele trebuie neaparat sa fie umplute, totusi, cu dulciuri de toate formele si culorile. Elementul surpriza va fi, insa, o proba de creativitate pentru orice parinte, anul acesta.

Business 24 iti ofera cateva sugestii de cadouri care pot fi comandate online, astfel incat munca sa iti fie mai usoara, de Mos Nicolae.

Pentru domnisoare, Mos Nicolae nu poate aduce un cadou mai frumos decat o bratara din argint, cu un design Studio Christofle si charm-uri (pandantive - n.r) de diferite forme. Bratara poate avea o lungime de 19 centimetri sau 21,5 centrimetri si costa 394 de euro, iar charm-urile pot avea forma de steluta, inimioara, cerc sau cruciulita si costa 155 de euro fiecare model.

Un set care contine un suport pentru ou si un infuzor pentru ceai reprezinta cadoul perfect pentru copiii care nu au rabdare sa stea la masa dimineata si sa isi termine micul dejun. Personajele haioase le vor capta atentia, iar tu te vei asigura ca isi incep ziua cu suficiente vitamine si proteine, asa cum este indicat.

Masa de pranz la gradinita va fi mult mai atractiva pentru fetita ta, daca primeste de Mos Nicolae un set amuzant de tacamuri pentru gradinita. Setul Prinzessin costa 26 de euro si este comupus din lingura, furculita, cutit din inox si un suport colorat, in care tacamurile stau foarte bine protejate.

Mos Nicolae poate veni si cu un set Prinzessin de bucatarie pentru copii, cu ajutorul caruia micutii tai pot sa isi "gateasca" singuri briosele si dulciurile de sezon, cu putin ajutor din partea ta. Setul costa doar 21 de euro si este compus din forma pentru briose si manusa pentru cuptor.

Intrucat nu copiii vor introduce briosele in cuptor, ar fi bine sa stii ca forma pentru briose este termorezistenta, pana la o temperatura de 260 de grade Celsius, iar manusa, realizata din bumbac si un strat protector, rezista pana la 180 de grade Celsius.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri Mos Nicolae, #idei cadou sarbatori, #cadouri copii , #Shopping