Nu gasesti o locuinta suficient de spatioasa? Vezi lista oraselor de vanzare

Vineri, 10 August 2012, ora 15:52
3018 citiri
Nu gasesti o locuinta suficient de spatioasa? Vezi lista oraselor de vanzare

Orase intregi, cu benzinaria, posta, ferme sau biserici sunt scoase la vanzare in intreaga lume. Fie ca vrei sa locuiesti in Italia, Georgia sau SUA, gasesti pe piata imobiliara oferte de vanzare de orase.

CNBC face un top al celor mai bune oferte de orase de pe piata, trecand in revista lista proprietatilor care ii revin cumparatorului.

Woodside, Utah

Cel mai scump oras scos la vanzare, pentru 3,9 milioane de dolari, este Woodside din SUA. Proprietarul va primi 706 acri de teren pe care sunt amplasate: o benzinarie, o posta si doua ferme de lame.

Prattaricia, Italia

Orasul italian Prattaricia este scos la vanzare pe eBay, pretul de pornire fiind de 3,1 milioane de dolari. Considerat in trecut unul dintre cele mai frumoase orase medievale din Toscana, Prattaricia nu mai are niciun locuitor de mai bine de 50 de ani.

Proprietarul va primi 25 de cabane de aproximativ 20 de acri, "locuite" de caprioare, mistreti sau lupi. Junalistii de la The Guardian au scris ca Prattaricia reprezinta un punct de interes pentru investitorii straini, care urmaresc sa il transforme intr-un spa sau o statiune turistica.

Toomsboro, Georgia

Un investitor din Georgia a scos la vanzare 28 de proprietati din orasul istoric Toomsboro. Printre acestea se numara: o opera cu peste 500 de locuri, o frizerie, un hotel cu 18 camere, o banca sau o statie tren. Pretul pentru toate aceste proprietati este de 2,5 milioane de dolari.

Pray, Montana

Pray, un oras construit acum mai bine de 105 ani, poate fi cumparat cu 1,4 milioane de dolari. Orasul, aflat in prezent in proprietatea Barbarei Walker, are un magazin si un oficiu postal.

Valle Piola, Italia

Un oras din muntii Apenini, Valle Piola, este scos la vanzare pentru 800 mii de dolari. Proprietarul va primi 11 cladiri ruintate, printre care se numara si o biserica din secolul al 13-lea.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#orase vanzare, #pret orase vanzare, #oferte orase vanzare , #Shopping