Nu stii unde sa-ti pastrezi trabucurile? Incearca intr-un butoi de revolver

Sambata, 18 Aprilie 2015, ora 00:00
2773 citiri
Nu stii unde sa-ti pastrezi trabucurile? Incearca intr-un butoi de revolver
Foto: Luxury Insider

Designerii de la Solloshi sunt renumiti pentru prelucrarea rafinata a accesoriilor si decoratiunilor din titan, iar port-trabucul de birou Themis este un element reprezentativ pentru creatiile firmei.

Designul accesoriului de birou reprezinta modelul unui butoias de revolver Colt la dimensiunile necesare pentru a asigura umplerea lui cu trabucurile tale preferate, potrivit Luxury Insider.

Gloantele incarcatorului de revolver sunt cartuse realizate din titan care asigura pastrarea unui trabuc in cele mai bune conditii, fiind realizate sub forma de mini-humidor.

De altfel, in aceasta privinta, caseta Themis corespunde intru totul standardelor impuse de vestita marca de trabucuri cubaneze Cohiba.

Restul dispozitivului este realizat din aliaj de aluminiu 7075, folosit in industria militara pentru legendarele pusti de asalt M16.

Dimensiunea cartuselor poate fi modificata pe comanda, dupa specificatiile transmise de tine.

Dincolo de farmecul reflectat de forma inedita a casetei din titan pentru trabucuri, dispozitivul Themis iti atrage atentia si prin sunetul caracteristic pe care il scoate butoiasul Coltului atunci cand este rotit.

Themis este produs intr-o editie limitata la doar 77 de exemplare.

Pretul unei casete Themis se ridica la 9.500 de dolari.

#umidificator trabucuri, #caseta trabucuri Solloshi, #accesorii lux birou , #Shopping