Pantofi de condus Jaguar. Iti plac?

Sambata, 15 Martie 2014, ora 00:00
3229 citiri
Pantofi de condus Jaguar. Iti plac?
Sursa foto: Luxuo

Pantofii de condus sunt extrem de importanti, mai ales daca petreci foarte mult timp la volan. In acest weekend iti recomandam incaltarile lansate recent de Jaguar pentru a sarbatori noile modele F-Type.

Pantofii de condus Jaguar by Oliver Sweeney sunt disponibili in culorile rosu, navy, negru, dar si in varianta cu imprimeu ce imita fibra de carbon. Toate culorile deriva din interioarele modelelor sport F-Type.

Directorul companiei Oliver Sweeney, Tim Cooper, sustine ca "pantofii sunt creati pe baza unei forme care imita foarte bine forma piciorului si sunt facute sub nivelul gleznei, astfel incat incaltarile sa fie mult mai flexibile si sa dureze in timp. Astfel, ne-am asigurat ca exista o conexiune intre sofer, vehicul si carosabil".

Preturile pornesc de la 235 de euro, pentru modelele din piele colorata, si ajung la 275 de euro pentru pantofii cu imprimeu de fibra de carbon.

Poti comanda online deja o astfel de pereche de pantofi de condus Jaguar, si nu vei plati nicio taxa de livrare pana in Romania.

#pantofi condus Jaguar, #pantofi condus , #Shopping