Parfumul barbatesc: Joaca rolul "british" sau "french", fara efort

Sambata, 24 Martie 2012, ora 00:00
2692 citiri
Parfumul barbatesc: Joaca rolul "british" sau "french", fara efort

Parfumul te completeaza si iti desavarseste tinuta, fie ea una business, fie una lejera, de weekend. Anul acesta, recomandarile din domeniul parfumeriei anunta averse puternice de arome noi, parfumuri lemnoase, orientale sau citrice.

Cand vine vorba despre parfumeria masculina, gama creatiilor olfactive cuprind notele elegantei, ale spiritului aventurier, ale efervescentei sau energiei, spun specialistii in parfumuri.

Pentru acest weekend iti propunem explorarea a doua universuri olfactive care si-au creat o traditie in domeniu, marsand pe distinctie, emotie si excelenta. Ai de ales intre eleganta pur britanica a parfumurilor Burberry sau distinctia tipic frantuzeasca a parfumurilor Cartier.

BURBERRY: Eleganta "so british"

Burberry este o marca britanica prin excelenta, insumand in parfumurile sale valente ale clasicului si ale modernului, ale elegantei inovative si ale spiritului profund englez.

In aromele pe care le-a folosit pentru creatiile sale este surprins "the british gentleman" in diferite roluri, la diferite varste, in diferite ipostaze pe care le puteti experimenta, lasandu-va cuceriti de notele parfumurilor Burberry.

Burberry London for Men este parfumul care descrie perfect distinctia si sarmul unui "gentleman englez", o apa de toaleta rafinata si eleganta ce evolueaza in note lemnoase si picante.

Intr-o alta interpretare olfactiva se situeaza Brit for Men, parfum ce surprinde coordonatele unui barbat plin de energie, stilat si elegant fara a face vreun efort. Un parfum ce capteaza modernitatea, tineretea si nonsalanta spiritului englez, imaginat pe acorduri olfactive fresh, orientale si lemnoase pentru a va pune in evidenta atitudinea relaxata si nonsalanta.

CARTIER: Distinctia "a la francaise"

Pentru Casa Cartier, parfumeria masculina a fost dintotdeauna o linie principala a creatiilor sale. Parfumurile Cartier au propria lor poveste, propriile secrete, propriul spirit.

Cartier a creat parfumuri cu acelasi rafinament pe care l-a imprimat si bijuteriilor. Un rafinament care se regaseste in finetea sticlelor, in perfectiunea formelor, a substantelor, proportiei si echilibrului.

Cartier a reusit mereu sa gaseasca acordurile si notele perfecte pentru a surpinde eclectismul masculinitatii, fie ca in prim plan se afla un barbat puternic si plin de energie, fie ca vorbim despre un barbat elegant si distins ori de un aventurier desavarsit.

Un parfum atemporal si uluitor care este imaginat pentru a surprinde puterea si emotia, eleganta si modernitatea, Declaration a fost creat de Cartier special pentru "barbati indragostiti... ce vor sa cunoasca pasiunea".

In deplina traditie a parfumeriei Cartier, Eau de Cartier este un parfum reveland pasiunea si distinctia a la francaise. Devenit deja unul din parfumurile clasice ale casei Cartier, Eau de Cartier este o apa de toaleta invaluita in senzualitate care imbina notele puritatii apei cu acordurile proaspate si intense ale esentelor de yuzu, vibrand delicat in bogatia olfactiva a florilor si frunzelor de violeta, dar invocand senzualitate si caldura prin esentele de cedru si ambra.

De cealalta parte, casa Cartier a creat un parfum care, inspirat de faimosul ceas Roadster, exprima gustul pentru independenta, pasiunea pentru aventura si putere, un simbol olfactiv ce descrie modernitatea sofisticata a viziunii asupra masculinitatii asa cum este ea vazuta de Cartier.

Roadster devine astfel un parfum al barbatului puternic si modern, descriindu-l perfect pe barbatul care traieste pe culmile aventurii.

Iar cei al caror motto este stilul, iar vocatia le este pur si simplu libertatea, se vor regasi in totalitate in reinterpretarea apei de toaleta originale, o reinterpretare unica numita Roadster Sport, parfum al barbatului prin excelenta liber si puternic.

#parfumuri barbatesti, #tendinte parfum, #ce parfum alegi , #Shopping