Parfumuri pentru orice tip de personalitate feminina

Marti, 04 Aprilie 2017, ora 17:18
1209 citiri
Parfumuri pentru orice tip de personalitate feminina

Alegerea parfumului in functie de personalitate nu este un mit, ci un aspect de care femeile ar trebui sa tina cont din ce in ce mai des, astfel incat sa nu mai ajunga in situatia de a oferi prietenelor sau mamelor esentele pe care si le cumpara fara a le testa in prealabil.

Rebela - Bvlgari Rose Essentielle

Acest parfum are un miros memorabil, puternic si aventuros, construit din trandafir, piersica si liliac. Misterios si dificil de anticipat, parfumul Bvlgari Rose Essentielle se adapteaza perfect personalitatilor rebele, care nu actioneaza dupa standardele societatii si care isi traiesc viata dupa propriile lor reguli.

Respectand o structura deja clasica pentru categoria de parfumuri femei, respectiv combinatia perfecta in senzual si dulce, elixirul porneste de la una dintre cele mai frumoase flori din lume- Rosa Damascena - careia ii sunt adaugate ceai de trandafir, coacaze negre si smocuri de vetiver. Desi surprinde originalitatea unei firi rebele, Bvlgari Rose Essentielle este simbolul luxului si al complexitatii.

Timida - A Dozen Roses Angel Face

Femeia careia i se adreseaza parfumul Angel Face este foarte sensibila si tandra, la fel ca mirosul ce o insoteste. Angel Face este un elixir rafinat si elegant din colectia A Dozen Roses, iubita de reprezentantele publicului feminin din intreaga lume. Sursa de inspiratie a acestui elixir este cuplul de bujori si violete, care se transforma intr-un buchet divin, incantator si ispititor.

Asa cum sugereaza si numele, aroma sa este una subtila, predominant fructat - florala. In fond, notele care ii alcatuiesc piramida sunt coacazele negre infuzate cu mere verzi, violetele, bujorii, iasomia si liliacul parfumat.

Independenta - Roberto Cavalli Eau de Parfum

E randul femeii cu o personalitate de foc sa se faca auzita prin parfumul pe care il poarta. Acesta este genul de elixir care va face toate capetele sa se intoarca, fiind puternic si persistent.

Dedicat personalitatilor independente, Roberto Cavalli Eau de Parfum este provocator si distinctiv, un adevarat elixir oriental - floral care se bazeaza pe note gratioase de floare de portocal, pe nuante orientale de bezoina si vanilie, dar si pe un dram magic de piper roz. Amestecul simbolizeaza feminitatea, senzualitatea si extravaganta italiana.

Misterioasa - Thierry Mugler Alien

Thierry Mugler Alien este un parfum ispititor, sexy si seducator, ideal pentru femeile care adora opulenta si urasc subtilitatea. Alien este facut pentru femeile care raspandesc prin personalitatea lor o aura misterioasa, chiar daca este alcatuit din doar 3 ingrediente: iasomie, esente lemnoase si ambra.

Potiunea magica a femeilor misterioase este incapsulata intr-un sticla cu o forma ciudata, ce aminteste de liniile geometrice ale unei pietre filosofale. Creatorii acestui elixir profund si misterios au pornit de la mitul chihlimbarului alb din baza, mergand spre varf cu note lemnoase si iasomie indiana in topul piramidei.

Eleganta - Guerlain Idylle

Luminos si aerisit, parfumul Guerlain Idylle este un impuls aromatic plin de extaz, ideal pentru femeia eleganta care se trezeste si adoarme cu un zambet larg pe chip. Aroma descrie o mie de detalii, saruturi si cuvinte. Astfel, amestecul din partea brandului Guerlain este construit pentru o doamna mandra, iubitoare de lux, care adora prospetimea si rafinamentul intr-un parfum.

Idylle indeplineste toate conditiile pentru a deveni cel mai bun parfum de dama, fiind cea mai recenta si populara creatie a renumitului Thierry Wasser.

Acest nou elixir Guerlain este un dus de flori rafinate, care gadila orgoliul femeii elegante. Varful parfumului poseda o prospetime incisiva, echilibrata de senzualitatea mijlocului de trandafir, zambila, crin, frezie si iasomie. Notele de baza includ chiparos, paciuli si mosc alb, acorduri care complimenteaza sensibilitatea femeii moderne. Mirosul legendar, senzual si romantic va face orice femeie sa iasa in evidenta prin eleganta si distinctie.

Fermecatoare - Yves Saint Laurent Elle

Pornind de la principiul ca traieste o singura data in aceasta lume, femeia care alege parfumul Elle de la Yves Saint Laurent stie cum sa ii farmece pe cei din jur cu personalitatea sa exuberanta si radianta. Pentru asta, ea isi alege un parfum care personifica feminitatea absoluta, un elixir pur si opulent care este intruchiparea frusta a stilului elegant - chic.

Yves Saint Laurent Elle propune un duel al petalelor de trandafir si frunzelor de paciuli, atenuat de prezenta exotica a litchilor. Puternic si increzator, parfumul imprumuta farmecul sau purtatoarei, introducand-o intr-o lume in care orice dorinta poate fi indeplinita.

Copilaroasa - Prada Candy l'Eau

Acesta este parfumul care v-ar putea face sa va amintiti de zilele copilariei sau ale adolescentei. Dulce precum zaharul, parfumul Prada Candy l'Eau este un amestec jucaus si seducator. El se naste din impreunarea notelor de citrice si flori. Deschiderea aminteste de o fusta apretata cu paiete, dovada fiind sclipirile ravisante ale feliilor de citrice italiene.

Ele sunt urmate o inima bogata in mazare dulce, o floare care aminteste de copilarie prin fragilitatea si gingasia miresmei sale. Finalul parfumul este o baza gurmanda si dulce, compusa din caramel, mosc alb si bezoina. In fond, o personalitate copilaroasa este cel mai bine reprezentata printr-un parfum dulce - gurmand.

#parfumuri femei , #Shopping