Pasionat de stilouri? Vezi cele mai scumpe stilouri din lume

Vineri, 27 Ianuarie 2012, ora 09:12
11398 citiri
Pasionat de stilouri? Vezi cele mai scumpe stilouri din lume

In epoca tehnologiei, scrisul cu stiloul tinde sa devina o relicva a trecutului, insa pentru multi stilourile s-au transformat intr-o pasiune.

Mari designeri au realizat stilouri ce sunt adevarate capodopere de arta, lucrate manual din metale pretioase.

Vezi care sunt cele mai scumpe stilouri din lume, in topul propus de Business24.

1.Stilourile Mystery Masterpiece, in editie limitata

O creatie a Mont Blanc si Van Cleef & Arpels, stiloul Mystery Masterpiece este cel mai scump stilou din lume, costand fabuloasa suma de 730.000 de dolari, si fiind realizat de artizani in 18 luni.

Fiecare stilou din colectie are 840 de diamante si pietre pretioase ce insumeaza 20 de karate si este disponibil in varianta cu rubine, safire sau smaralde, diamantele ramanand principala piatra pretioasa ce decoreaza stiloul.

2.Stilourile La Modernista Diamond

Stilourile La Modernista Diamond au fost realizate de compania elvetiana Caran d'Ache in 1999, ca omagiu adus marelui arhitect Antonio Gaudi.

Stiloul este realizat din rodiu si argint solid si este decorat cu diamante Wesselton de 20 de karate cat si cu 96 de rubine, totalizand 32 de karate.

De asemenea, precizam ca stiloul este realizat manual de maestrul bijutier Robert Perron, iar pretul la care se comercializeaza este de 265.000 de dolari.

3.Stilourile Ripple HRH

Realizat din aur galben de 18 karate si diamante, stiloul Ripple HRH costa 57.000 de dolari.

Stiloul a fost conceput de Visconti si beneficiaza de un dublu rezervor de incarcare si este disponibil atat pe alb cat si pe negru.

4.Stilourile Grayson Tighe

Aceste stilouri au preturi ce variaza intre 22.000 si 24.000 de dolari si sunt realizate manual in Germania din aur galben de 18 karate.

In plus, fiecare stilou din aceasta colectie este inscriptionat cu o frunza de acant si beneficiaza de un sistem de umplere avansat, putand scrie cu el timp de un an de zile fara sa fie nevoie de reincarcare.

5.Stilourile Omas

Stilourile Omas sunt comercializate la pretul de 16.500 de dolari per unitate si sunt proiectate in stilul grec corintic, iar capatul stiloului este decorat cu un diamant.

#cele mai scumpe stilouri, #stilouri scumpe, #stilouri calitate, #stilou aur , #Shopping