Produsele Polti, acum mai accesibile datorita partenerilor

Luni, 27 Iulie 2015, ora 11:25
1656 citiri
Produsele Polti, acum mai accesibile datorita partenerilor
Foto: pixabay.com

Polti, prima companie europeana producatoare de electrocasnice Eco, s-a asociat cu cele mai importante magazine online din tara noastra, facand astfel produsele sale mult mai usor accesibile.

eMag, Altex, Clickshop, Cel.ro, Domo, Evomag, Elefant.ro, Covera, TeamDeals si Vivre sunt nume sonore pe segmentul de vanzari online din Romania cu care Grupul Polti s-a asociat in tara noastra.

Astfel, prin intermediul acestor parteneriate, produsele de inalta calitate Polti sunt mult mai vizibile si mult mai simplu de achizitionat de catre doritori, astfel incat ele au sansa sa ajunga in casele cat mai multor romani.

Dintre acestea enumeram: sisteme pentru curatenia casei, statii de calcat, aspiratoare cu abur sau cu filtrare prin apa si espressoare, toate produse la standarde de calitate europeana si care le sunt oferite clientilor la cele mai accesibile preturi.

Acordurile incheiate cu marii retaileri de pe piata sunt in beneficiul consumatorilor, intrucat procesul de testare/cumparare/livrare este in acest fel mult simplificat.

Polti a ales drept parteneri branduri precum eMag, Altex, Clickshop, Cel.ro, Domo, Evomag, Elefant.ro, Covera, TeamDeals si Vivre tocmai pentru ca acesti importanti retaileri de pe piata romaneasca impartasesc aceleasi valori precum grupul international Polti, avand principii comune care se focuseaza pe satisfacerea clientilor, pe furnizarea de produse fiabile si pe asigurarea de preturi accesibile.

Polti are convingerea ca strategia de a incheia acorduri cu magazinele online se va dovedi castigatoare, cu atat mai mult cu cat ele nu sunt concurentii, ci partenerii brandului.

"Ne dorim sa adaugam valoare reala experientei online de cumparare catre clientii nostri prin aceste parteneriate cu cei mai importanti jucatori online din Romania", sustine Relu Paraschiv, CEO LDP Consulting & Distribution, partenerul oficial al Grupului Polti in Romania.

Polti, inventatorul statiilor de calcat, se afla in Romania de peste 7 ani. Brandul este renumit pentru respectul deosebit fata de mediu pe care si l-a insusit, produsele pe care le dezvolta fiind realizate pe baza materialelor reciclabile, nepoluante.

#Polti comanda online, #Polti statii calcat, #Polti magazin online , #Shopping