Pune la mana un ceas Zenith inspirat de Rolling Stones!

Sambata, 07 Iunie 2014, ora 00:00
2903 citiri
Pune la mana un ceas Zenith inspirat de Rolling Stones!

Faimoasa orologerie elvetiana Zenith marcheaza lansarea unui nou model bazat pe mecanismul El Primero din 1969 printr-un design inspirat de trupa Rolling Stones, intr-o editie limitata.

Este vorba despre El Primero Chronomaster 1969, un ceas de colectie, realizat in doar 250 de exemplare, care poarta sigla celebrei formatii rock lansate in 1962, deci contemporana cu primul model inzestrat cu mecanismul cel mai precis din lume.

Contoarele cronografului poarta culorile originale ale primului model El Primero, albastru si gri, iar peste acesta din urma a fost asezat si logoul Rolling Stones. Printr-un decupaj al cadranului poti vedea si inima ceasului, celebrul mecanism elvetian.

Pe spate vei gasi din nou simbolul trupei rock gravat pe capacul din safir, plus inscriptia "The Rolling Stones Edition". Tot aici vei putea sa admiri in toata splendoarea sa mecanismul El Primero 4061, cel mai precis din lume, raportat la productia de serie, cu o frecventa de 10 vibratii pe secunda.

Fondata in 1865, in Le Locle, de catre ceasornicarul vizionar Georges Favre-Jacot, orologeria Zenith a catigat pana acum 2.333 de premii cu produsele sale, intr-un secol si jumatate de existenta, un record absolut in lumea producatorilor de ceasuri de mana sau de buzunar.

Mecanismul El Primero i-a sporit si mai mult faima, incepand cu 1969, iar de atunci au fost puse la punct peste 600 de variatii ale acestuia.

El Primero Chronomaster 1969 - Rolling Stones Edition deschide seria unor editii limitate lansate in cinstea batranului mecanism, care inca mai continua sa uimeasca.

Pretul de lista se apropie de 10.000 de dolari.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#El Primero Chronomaster 1969, #Zenith Rolling Stones Edition, #Zenith editie limitata , #Shopping