Rasfata-te cu un ceas Hublot in editie limitata de Craciun

Sambata, 14 Decembrie 2013, ora 00:00
3050 citiri
Rasfata-te cu un ceas Hublot in editie limitata de Craciun
Foto: Hublot

Ceasul este o investitie pe viata, fie ca o faci pentru tine, fie ca o faci pentru cineva drag. Hublot ti-a pregatit o surpriza anul acesta, de Craciun, si a lansat o colectie in editie limitata de ceasuri de aur, impreuna cu bijuteria Zegg&Carlati din Monaco.

Business24 iti recomanda "Big Bang Hublot Zegg & Cerlati Yellow Gold", un cronograf realizat aproape in totalitate din aur galben de 18 carate.

Fuziunea dintre ideea de "haute horologerie" si manufactura de cea mai inalta calitate a dat nastere unui ceas extrem de elegant, supradimensionat perfect pentru femeia moderna.

Prezentat oficial la "Bal de Noel de Monte-Carlo", in prezenta Printului Albert al II-lea de Monaco, ceasul a fost elementul principal al petrecerii cu tematica Yellow Gold & White Christmas.

Revenind la elementele concrete: ceasul vine cu un mecanism automatic, indicator de data si rezerva de energie de 42 de ore.

Carcasa de 44 de milimetri, cadranul, limbile si butoanele laterale sunt realizate in intregime din aur galben de 18 carate, iar pentru a crea o uniformizare, Hublot a ales o bratara din piele aurie, dar si catarama din aur de 18 carate.

Ceasul "Big Bang Hublot Zegg & Cerlati Yellow Gold" a fost creat in editie limitata de doar 50 de exemplare si este disponibil in buticurile Zegg & Cerlati din Monte Carlo, Ischgl (Austria) si Samnaun (Elvetia).

Sursa foto: Hublot

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Big Bang Hublot Zegg Cerlati Yellow, #Hublot aur galben, #lansare Hublot Craciun, #ceas Craciun , #Shopping