Redescopera magia Craciunului in cosurile cadou Fabulous Baskets

Vineri, 05 Decembrie 2014, ora 07:30
2320 citiri
Redescopera magia Craciunului in cosurile cadou Fabulous Baskets

Esti in cautarea cadoului perfect pentru clientii, partenerii sau angajatii tai?

Bucura-ti apropiatii cu un cos Fabulous Baskets, plin cu produse traditionale romanesti. Vei reusi astfel sa aduci magia Craciunului mai aproape.

In luna decembrie fa pe cineva fericit! Fabulous Baskets sustine celebrarea sarbatorilor de iarna impreuna cu familia si cu toti cei dragi voua. In colectia de anul acesta exista 43 de modele de cosuri cadou:

Vezi aici toate modelele

Fabulous Baskets a ales pentru voi produse speciale, in spatele carora se afla cate o poveste, si a realizat cu mare grija cosuri minunate numai bune de oferit in dar de sarbatori.

"Traim o viata moderna, plina de provocari, insa intotdeauna ar trebui sa ne oprim pentru o clipa si sa ne amintim sa le oferim celor din jurul nostru sprijin sau macar un zambet care sa le insenineze ziua. Le oferim clientilor nostri ocazia sa le daruiasca celor dragi un cadou unic. Fabulous Baskets a pregatit pentru voi o colectie speciala de cosuri cadou, colectie care reuseste sa transmita spiritul Craciunului."
Loredana Luca, Marketing Manager Fabulous Baskets

Cosurile cadou Fabulous Baskets contin o selectie de cozonaci, dulceturi, zacusca, produse culinare desavarsite, vinuri de soi, cu povesti impresionante, lumanari decorative produse cu multa daruire de mesteri traditionali, dar si specialitati din Franta sau Italia.

Respectand traditia anilor trecuti si anul acesta le puteti oferi celor dragi un brad natural in ghiveci.

Catalogul Fabulous Baskets poate fi descarcat direct de pe site

"Fabulous Baskets si-a propus sa sprijine atat Fundatia "S.O.S. COPIII GORJULUI" cat si Fundatia 'Mia's Children', valorificand obiectele create de copiii de la fundatii. Fiecare copil s-a straduit sa realizeze un obiect decorativ pentru impodobirea bradului de Craciun. Dorim sa le oferim tuturor clientilor nostri o astfel de decoratiune unica, aducand astfel magia Craciunului in fiecare cos cadou Fabulous Baskets."

Alina Huiban, PR Account Director Fabulous Baskets

De asemenea, Fabulous Baskets te ajuta sa trimiti cadouri celor dragi de acasa. Daca esti plecat din tara si vrei sa le faci o surpriza celor dragi, bucura-ti apropiatii cu un cos Fabulous Baskets plin cu produse traditionale romanesti. Vei reusi astfel sa aduci magia Craciunului mai aproape.

Comenzile pentru cosurile cadou de Craciun se fac atat online http://fabulousbaskets.ro/cosuri-cadou, cat si telefonic la datele de contact de pe site.

Pentru mai multe informatii:

  • Alina Huiban
  • PR Account Director Fabulous Baskets
  • 0727 735 036
  • pr@fabulousbaskets.ro
  • #cosuri cadou Craciun, #cosuri cadou Fabulous Baskets, #oferta cosuri cadou , #Shopping