Scurta istorie a companiilor de ceasuri americane

Joi, 09 Februarie 2017, ora 14:20
3183 citiri
Scurta istorie a companiilor de ceasuri americane

Pentru ca tot ceea ce este maret in majoritatea domeniilor vine din tara tuturor posibilitatilor, de ce sa nu acordam o atentie deosebita ceasurilor lansate in America anilor '60-'80?

Timpul scurs intre acesti doi stalpi ai secolului 20 a fost marcant din punct de vedere cultural, social si politic, iar toate aceste evenimente s-au reflectat in vizunea unora de a percepe moda, calitatile altora de a inventa trenduri si reusita multora in clasarea stilurilor ce au definit acea perioada.

Venind vorba de ceasuri, se poate spune ca treptat au capatat diferite forme ce au bucurat publicul larg, doritor al acestor accesorii, insa, niciodata nu au lasat in spate stilul retro mult utilizat chiar si in prezent.

Urmand o ordine cronologica, va prezentam astazi brandul lansat in 1968 in San Francisco. Este vorba despre Esprit care isi incepe activitatea prin comercializarea articolelelor de imbracaminte.

Modele de ceasuri Esprit incep sa apara pe piata abia in anul 1995, cand compania isi extinde gama de produse.

Brandul poate fi definit ca un suflu international ce ofera lux accesibil, aducand noutate si stil in viata clientilor sai. In colectiile sale putem intalni ceasuri fashion, clasice dar si modele sport.

Sarind peste timp in anul 1981, descoperim ambitia si curajul unor frati de origine franceza, care au pus bazele unei afaceri fondand compania Guess dupa ce au pasit pe teritoriul american.

Aceasta "escapada" s-a dovedit una de succes, caci marca a devenit rapid cunoscuta publicului, mai ales datorita faptului ca produsele erau destinate in mare parte tinerilor.

Astazi, compania vinde o gama larga de produse, inclusiv ceasuri Guess, ce au un design exuberant, catalogat pe alocuri "prea impopotonat".

#ceasuri Guess, #ceasuri Esprit , #Shopping