Sezonul reducerilor incepe oficial. Vezi cele mai tari oferte!

Duminica, 15 Ianuarie 2012, ora 12:50
3029 citiri
Sezonul reducerilor incepe oficial. Vezi cele mai tari oferte!
Sezonul reducerilor a inceput

Sezonul reducerilor incepe, in mod oficial, duminica. Retailerii au operat reduceri de pret de pana la 70% la articole de imbracaminte, bijuterii sau produse cosmetice. Nu au fost uitate nici obiectele de decoratiuni interioare.

Mall-urile si centrele comerciale au dat startul reducerilor in urma cu o saptamana, dar s-au pregatit cu noi oferte irezistibile pentru debutul oficial al sezonului de reduceri. Printre brandurile care au taiat preturile se numara Il Passo, Calzedonia si Louis Erard.

Il Passo iti ofera, pentru cumparaturi de peste 500 de lei un card cadou, in valoare de 200 de lei. Atat Il Passo cat si Calzedonia propun preturi mai mici cu pana la 50%. Louis Erard, un brand de renume in industira producatorilor de ceasuri elvetiene taie costurile cu 10%.

Daca iti plac decoratiunile interioare, poti da o raita prin magazinul Bam Boo din mallul Sun Plaza. Aici vei descoperi ca toate produsele din oferta Bam Boo au un pret fix, ce poate fi de 1, 3, 5 sau 10 lei.

Tot la Sun Plaza vei gasi reduceri la incalminte, la Promod, Leonardo si Office Shows. De asemenea, Mango, TinaR, Steilleman si Only se numara printre brandurile care au taiat din preturi.

La H&M poti cumpara bluze si pulovere de dama la preturi ce incep cu 39 de lei. Pantalonii si blugii pentru doamne au costuri de la 89 de lei, in timp ce domnii pot cumpara pulovere de la 89 de lei, iar pantaloni de la 159 de lei.

House of Art, La Femme, Lee Cooper, Motor, Motivi si Nissa sunt alte magazine de unde poti cumpara hainele preferate la preturi mai mici cu pana la 70%. Daca vrei sa cumperi un ceas, o pereche de cercei sau un colier de la B&B vei plati cu 30% mai putin. La Meli Melo reducerile sunt chiar si mai mari, de pana la 70%, in timp ce la Moa toate bijuteriile si accesoriile sunt mai ieftine cu 50%.

Reducerionline.com se numara printre site-urile magazinelor online care au operat scaderi de pret. Cizemele costa cu 80% mai putin, iar tricourile si bluzele pentru barbati incep de la 30 de lei.

La Bon Prix, doamnele isi pot cumpara paltoane care incep de la 29 de lei, iar la fashionup.ro reducerile ajung pana la 80%. Rochiile produse de case de moda celebre, cum ar fi Guess, Dolce and Cabana sau Diesel incep de la 120 de lei.

Amenzi de pana la 10.000 de lei pentru comercianti

Perioada de soldare este stabilita de lege intre 15 ianuarie si 15 aprilie, pentru produsele de toamna-iarna. In acest interval, comerciantii isi pot stabili o durata maxima de 45 de zile in care pot vinde produse la preturi reduse.

Reducerile pot fi aplicate numai produselor nealimentare a caror desfacere are caracter sezonier, cum ar fi confectii, marochinarie, tricotaje, incaltaminte sau articole sportive.

Potrivit Ordonantei de Guvern nr. 99/2000 cu modificarile si completarile ulterioare, vanzarile de soldare pot fi efectuate dupa o notificare prealabila adresata Primariei. Notificarea privind vanzarile de soldare trebuie facuta cu 15 zile inaintea datei de debut a reducerilor.

In formularul de notificare a vanzarilor sunt trecute datele comerciantului, numele persoanei responsabile, perioada de soldare, denumirea si cantitatea existenta a articolelor, precum si lista cu denumirea, numarul si data documentelor emise de furnizorii produselor respective.

Comerciantii care nu respecta dispozitiilor legale privind vanzarile de soldare pot fi amendati cu sume intre 2.000 si 10.000 de lei. De asemenea, cei care vand produse de sezon la pret redus fara sa notifice primaria pot primi amenzi intre 200 si 1.000 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#shopping reduceri, #reduceri pret, #reducere magazine, #oferte speciale , #Shopping