Sfaturi pentru Sarbatorile de Iarna. Cum pot fi facute cumparaturile online

Joi, 05 Decembrie 2013, ora 07:10
2334 citiri
Sfaturi pentru Sarbatorile de Iarna. Cum pot fi facute cumparaturile online

Dupa cele doua editii de Black Friday au trecut, urmeaza o noua perioada de cumparaturi cu ocazia Sarbatorilor de Iarna. Si cum ofertele online au devenit foarte accesibile si s-au inmultit, aici sunt cateva sfaturi care pot face cumparaturile mai usoare.

Un nou folder in inbox, unde vor fi primite e-mail-urile cu oferte este foarte util, facand mai usoara cautarea.

Fiecare mesaj primite de la magazine trebuie citit cu atentie. Poate fi limitata si cantitatea de produse si perioada in care oferta se desfasoara.

Trebuie stabilita clar si modalitatea de livrare a produselor, care poate fi atat prin curierat, cat si la sediul magazinului.

Multe marci sau magazine online au propriile aplicatii ce pot fi instalate pe terminalele mobile. Pot sa apara si noi oferte, disponibile pe un termen si mai scurt.

Secretul cadourilor , in cazul in care la terminal sau la PC au acces si persoane apropiate, poate fi pastrat stergand istoricul si cookie-urile din browsere.

Calmul trebuie pastrat. "Graba strica treaba", spune o vorba veche, si are dreptate. O decizie mult mai buna poate fi luata de un utilizator relaxat.

Inbox-ul trebuie verificat cat mai des. Ofertele speciale pot sa apara oricand. De multe ori, in oferte sunt incluse si vouchere care aduc reduceri mari.

Pentru evitarea aglomeratiei, livrarea cadourilor trebuie planificata din timp.

Inainte de selectarea produsului , este bine sa fie citite review-uri pentru fiecare. Trebuie verificat si daca pretul din ofertele primite se potrivesc cu cel din magazin.

Pentru cat mai multa securitate, trebuie folosita o parola cat mai sigura si ultimele versiuni ale browser-elor. Sunt multe aplicatii pentru parole, ceea ce simplifica mult lucrurile.

Si Sarbatori Fericite!

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#magazine onlie, #cumparaturi online , #Shopping