Site-uri care te ajuta sa economisesti bani pe cumparaturi

Joi, 12 Mai 2016, ora 17:29
3433 citiri
Site-uri care te ajuta sa economisesti bani pe cumparaturi
Foto: medium.com

Din cauza programului extrem de aglomerat de zi cu zi si a problemelor financiare din ultima perioada, oamenii au inceput sa puna din ce in ce mai mult accentul pe managementul timpului si se gandesc cum pot imparti sarcinile cotidiene astfel incat sa aiba parte de momente libere si, de asemenea, sa faca economii.

De aceea, multi se orienteaza spre cumparaturile online, in detrimentul celor obisnuite din marile centre comerciale.

Pe langa faptul ca ne ajuta sa scapam de stresul de a alerga dintr-un magazin in altul pentru a achizitiona produsele necesare, acest tip de shopping este convenabil si din punct de vedere al costurilor, pentru ca sunt mai mici.

Iata trei site-uri care ofera preturi avantajoase:

Atunci cand vine vorba despre intretinerea sau repararea autoturismelor, soferii incearca sa gaseasca service-uri auto care sa le puna la dispozitie servicii de calitate si un raport corect intre calitate si pret.

In sensul acesta, magazinul online Autohut este varianta ideala pentru persoanele care sunt in cautare de piese auto si accesorii la preturi avantajoase.

Astfel, indiferent ca ai nevoie de ambreiaj si volanta, elemente de caroserie, cutii de viteze, suspensie si directie, baterii auto ieftine la Autohut.ro, ori produse universale precum antigel, ulei de motor, huse, solutii de curatare sau capace si becuri, pe acest site poti gasi tot ce ai nevoie pentru masina ta.

In plus, Autohut ofera livrare gratuita pentru comenzile de peste 399 lei in orice locatie, garantie pentru toate produsele, precum si posibilitatea de a plati in rate fara dobanda.

ScauneOnline este un site care vine in ajutorul clientilor interesati sa isi redecoreze apartamentul sau casa si sa il "echipeze" cu piese de mobilier deosebite.

Acest magazin online comercializeaza o gama foarte bogata de scaune de bucatarie, de bar, birou, directoriale, scaune de relaxare, cu masaj, precum si seturi de mobilier de terasa din gradina si masute de cafea pe scauneonline.ro, la preturi avantajoase.

Pentru a-i ajuta pe cei care acceseaza site-ul sa gaseasca rapid produsele dorite, ScauneOnline a pus la punct un sistem eficient de cautare si, de asemenea, pune la dispozitie toate detaliile tehnice despre scaunele aflate in stoc.

Un alt magazin online cu preturi convenabile este Dispotrading, o companie care are ca principala activitate importarea si vanzarea de echipamente de protectie, uniforme de lucru si materiale de unica folosita, toate acestea fiind utile in domeniul medical, in industria alimentara, constructii, saloane de infrumusetare si chiar service-uri auto.

De la manusi din latex, vinil sau nitril, masti, bonete sau lenjerii, pana la imbracaminte de lucru vatuita sau pantofi de protectie, produsele oferite de Dispotrading sunt realizate din materiale de calitate, foarte rezistente si pot fi comandate intr-un mod simplu si rapid pe site-ul firmei.

#magazine online, #masuta cafea, #echipamente protectie, #baterii auto ieftine , #Shopping