Stiletto hand-made. Iata propunerile marilor designeri pentru tine

Sambata, 12 Aprilie 2014, ora 00:00
5251 citiri
Stiletto hand-made. Iata propunerile marilor designeri pentru tine

Pantofii stiletto se incadreaza stilul agreat de designeri si consilierii vestimentari, anul acesta, insa Business24 iti propune o abordare si mai indrazneata: o pereche de pantofi stiletto hand-made in combinatii iesite din comun, dar totusi potrivite inclusiv la birou sau la intalniri.

Designeri precum Liza Panait sau Alexandra Calafeteanu sustin aceasta abordare deosebita, iar cele mai recente colectii lansate de acestia merg pe un tipar special: de la materiale speciale, precum dantela sau insertiile de paiete, pana la combinatii puternice de argintiu-oglinda cu negru, fiecare pereche de pantofi poate satisface cel putin una dintre dorintele tale in materie de pantofi, anul acesta.

Ana Parvan este un alt creator, de aceasta data specializat de pantofi, care sustine initiativa acestor designeri. "Sunt pantofi handmade, creati special pentru doamnele si domnisoarele care vor sa poarte si altceva decat ce se gaseste in magazinele de serie. Sunt pantofi eleganti, unii in culori sobre, asa ca pot fi purtati fara grija de catre doamnele din mediul business, la birou sau la intalniri", explica Ana Parvan pentru Business24.

Iata propunerile noastre pentru tine, in acest weekend:

Alexandra Calafeteanu by Ana Parvan

"Am fost foarte bucuroasa sa creez si in colaborare cu Alexandra o colectie unica de pantofi. Am lucrat la modele aproximativ o luna, am creat intai un tipar special, care scoate foarte mult in evidenta piciorul, iar apoi am combinat patru nuante de piele: argintiu oglinda, o piele care imita pielea de pisica de mare, negru antilopa, piele neagra si silicon incolor.

Aici se recunoaste unul dintre cele mai mari avantaje in a lucra si apoi purta pantofi handmade, pentru ca poti crea modele cu totul si cu totul speciale, imposibil de realizat in serie la aceeasi calitate", spune Ana Parvan despre colectia "Back to metal" realizata impreuna cu Alexandra Calafeteanu.

Colaborarea lor s-a nascut datorita unei cunostinte comune.

"Alexandra era in cautarea unui designer de pantofi care sa realizeze partea de incaltaminte din prezentarea ei. O cunostinta comuna s-a gandit sa ne faca legatura, iar dupa prima intalnire ne-a fost clar amandurora ca vom lucra excelent impreuna. Asa a si fost si sunt sigura ca vom colabora foarte bine si la viitoarele colectii", mai spune Ana Parvan.

Liza Panait by Ana Parvan

Designerul iti propune o abordare si mai indrazeata, prin colectia Touareg. Aceasta"combina modelul stiletto, care este in trenduri anul acesta, cu materiale speciale, cum ar fi dantela sau textilul cu insertii de paiete. Bineinteles, pielea nu lipseste din compozitie", explica Parvan.

Designerul se afla deja deja la a doua colaborare cu Liza Panait. "I-au placut foarte mult pantofii pe care i-am facut acum cativa ani pentru o prezentare a designerului Dorin Negrau si ne-a propus sa facem o colectie impreuna", mai spune aceasta.

In ceea ce priveste colectia anterioara, colaborarea a fost un real succes, spune designerul.

"A fost o provocare pentru noi sa lucram cu doamna Liza Panait. Mi-am dorit foarte mult ca pantofii pe care urma sa-i creez sa completeze perfect stilul hainelor, asa ca am combinat materialele folosite pentru haine cu o piele in nuante vintage de aramiu si auriu, comandata in editie limitata special pentru acest eveniment.

Rezultatul a fost cu adevarat spectaculos si ne-a dus catre a doua colaborare cu doamna Liza Panait, de care suntem de asemenea foarte incantati", sustine Ana Parvan.

#stiletto hand mate, #pantofi stiletto, #pantofi hand made, #pantofi Ana Parvan , #Shopping