Strazi celebre in lume destinate shoppingului

Vineri, 05 Iulie 2013, ora 11:25
2356 citiri
Strazi celebre in lume destinate shoppingului

Fiecare tara din lume se mandreste cu cate o strada sau un bulevard celebru, o adevarata "bijuterie" turistica, in care magazinele exclusiviste si de lux se inghesuie sa isi faca reprezentante pentru zecile de mii de turisti care le traverseaza anual.

Champs Elysees, Fifth Avenue sau Bond Street sunt doar cateva dintre strazile de lux din cele mai cunoscute orase ale lumii, scrie Acasa.ro.

Fifth Avenue (New York)

Fifth Avenue se mentine de ani de zile in topul celor mai scumpe strazi ale lumii. Presarata cu magazine de lux sau exclusiviste, cel mai important dintre ele fiind Hermes, acest bulevard este lider mondial ca volum de vanzari de produse de lux si ca numar de turisti care il traverseaza, anual.

Champs Elysees (Paris)

Aproape pe acelasi loc cu Fifth Avenue ca popularitate si lux, bulevardul Champs Elysees este unul dintre cele mai sic si eclectice strazi din lume. Este considerat paradisul modei pentru cei pasionati de haine, parfumuri si accesorii de lux, gazduind cele mai tari magazine exlusiviste de pe piata de profil.

Bond Street (Londra)

Londra nu este doar unul dintre cele mai scumpe orase la nivel mondial, ci si unul dintre cele mai pretentioase locatii turistice. Bond Street este strada cea mai scumpla, eleganta si atractiva pentru turisti din Londra. Intrucat foarte putini turisti isi pot permite o sesiune de shopping in magazinele de lux care impanzesc intregul bulevard, Londra promoveaza asa-numitul "window shopping", in care persoanele pot admira produsele exclusiviste si scandalos de scumpe in vitrinele special amenajate ale magazinelor.

Calle Serrano (Madrid)

Aflata in "buricul targului" si in cel mai scump cartier din Madrid, Calle Serrano este o strada bogata in magazine de lux si cafenele elegante si pretentioase. Turistii nu o rateaza in circuitul lor prin capitala Spaniei, macar pentru a bea o cafea sau un ceai, daca nu isi permit o sesiune de shopping.

Rodeo Drive (Beverly Hills)

New Yorkul nu este singura regiune din America care se lauda cu o strada celebra in lume. Beverley Hills-ul are propria "bijuterie" cand vine vorba de bulevarde pretentioase, sic si foarte scumpe. Rodeo Drive este una dintre strazile cele mai vizitate de vedete in America, intrucat este bogata in magazine exclusiviste de moda si accesorii.

#strazi celebre shopping, #shopping lux, #bulevarde magazine lux, #shopping international , #Shopping