Super-iahtul Moonraker: Bijuteria plutitoare demna de James Bond

Sambata, 20 Decembrie 2014, ora 00:00
4781 citiri
Super-iahtul Moonraker: Bijuteria plutitoare demna de James Bond
Foto: Overmarine

Te inscrii in caracteristicile unui purtator de nume de cod 007? Atunci, super-iahtul Moonraker ti se va potrivi ca o manusa!

Vasul de lux cu o lungime de 50 de metri face parte din seria Mangusta 165E, a constructorului italian Overmarine.

Un adevarat nor imaculat ce pluteste pe suprafata apei, Moonraker este nava potrivita pentru cei atasati de eleganta degajata de decorurile simple, arata revista Luxatic.

Decorul interior poarta semnatura designerului Stefano Righini, iar albul predominant reuseste sa creeze senzatia de rafinament prin simplitate.

Lemn, piatra, perle si factorul X pentru fanii francizei 007 - scaunele de automobil Aston Martin - fac din vasul de lux o adevarata insula plutitoare de vis.

Odata imbarcat la bordul super-iahtului, destinatia "Aventura" este inclusa in voiaj.

Pe langa puntile destinate relaxarii in plin soare, Moonraker este intesat cu echipamente destinate explorarii adancurilor si insulelor: barca cu motor, echipament de snorkeling, ski-jet-uri sau propulsoare subacvatice menite sa iti faca croaziera cat mai placuta. [Specificatii tehnice]

Daca te intereseaza, trebuie sa stii ca noul super-iaht Moonraker va fi ancorat in Bahamas, pe timul iernii, unde-l vei putea inchiria si tu pentru o croaziera.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#Moonraker iaht lux, #super iaht Moonraker, #Moonraker iaht comanda , #Shopping