Tendinte pentru accesorii barbatesti, in 2013: Te regasesti in New Noblesse?

Sambata, 19 Ianuarie 2013, ora 00:00
3804 citiri
Tendinte pentru accesorii barbatesti, in 2013: Te regasesti in New Noblesse?

Swarovski a lansat colectia primavara-vara 2013 pentru barbati, o colectie de bijuterii inspirate din ideea de "Paradis Tropical", cu influente din America de Sud. Colectia are mai multe teme, explorand toate ipostazele personalitatii unui barbat: Monochrome Luxury, New Noblesse, Tribal Chic sau Croma Graphic.

"In ziua de azi, barbatii isi doresc sa aiba mai multe optiuni pentru aspectul lor, ca si femeile. Si lor le place sa isi schimbe accesoriile dupa starea lor de spirit, iar aceasta colectie vine cu detalii care va aduce stralucire in viata fiecarui barbat", sustine Nathalie Colin, directorul de cratie Swarovski.

Business24 iti recomanda bijuteriile New Noblesse din aceasta colectie, create special pentru barbatii care au mare grija la aspectul fizic. Asadar, daca esti tipul de barbat care apreciaza materialele de cea mai buna calitate si prefera stilul clasic, cat mai discret, te vei regasi in spiritul New Noblesse.

Pandantivele, butonii si bratarile au un design cu un subtil accent retro, dar cu inspiratie din stilul art deco. Eleganta lor vine, in primul rand, din asocierea aurului roz, aflat in tendinte in 2013, cu cristalele Jet Hematite si cu un design special pentru fiecare veriga.

Swarovski - New Noblesse (Galerie Foto)

Sursa foto: Swarovski

#colectie Swarovski barbati, #bijuterii barbati 2013, #accesorii business barbati , #Shopping