Tendinte privind Cadourile Business de Craciun 2014

Miercuri, 26 Noiembrie 2014, ora 12:31
1897 citiri
Tendinte privind Cadourile Business de Craciun 2014

Data fiind importanta destinatiei cadourilor business, alegerea acestora necesita implicare si atentie din partea celui care ofera, astfel incat darul oferit partenerilor si clientilor sa fie util acestora si sa bifeze criteriile de calitate, valoare si lux.

Impresionand oamenii remarcabili din campul profesional cu Cadouri de Craciun adaptate gusturilor si hobby-urilor acestora, le vom da dovada aprecierii si respectului si, implicit, vom castiga increderea actualilor colaboratori, loialitatea clientilor nostri si ne vom promova afacerea.

Investitii in timp pentru pasionatii orologeriei

Simboluri ale statutului si luxului, cutiile de inalta calitate pentru pastrarea ceasurilor fine de mana reprezinta cadouri deosebite ce-si vor impresiona de la prima privire destinatarii. Mesajul unui astfel de cadou se traduce printr-o investitie in timp, vorbeste despre aprecierea unei fructuoase colaborari, despre valoare si respect. Faimosul producator german Friedrich|23 semneaza casetele Borealy pentru pastrarea ceasurilor, cu design-uri adaptate stilurilor clasice si moderne, faurite din piele de inalta calitate sau lemn nobil. Barbatul activ, businessmanul care calatoreste mult sau gentlemanul clasic sunt doar cateva dintre tipologiile destinatarilor ideali ale acestor casete de colectie dedicate timpului. Tot din Germania vine si producatorul Designhutte, care semneaza watchwindere de inalta precizie (cutii pentru mentinerea ceasurilor de mana automatice in stare de functionare atunci cand nu sunt purtate pe incheietura mainii), prevazute cu tehnologie LCD, respectiv cu display digital pentru setarea programului optim de rotatie. La fel ca si in cazul cutiilor clasice pentru depozitarea ceasurilor, watchwinderele Designhutte intra in categoria cadourilor de colectie premium, ce complimenteaza gusturile celor mai rafinati pasionati ai orolegeriei.

Daca vreti sa iesiti din tiparele cadourilor clasice si sa uimiti iubitorii ceasurilor cu un cadou neasteptat de original si elegant, ii puteti suprinde cu o pereche de butoni exceptionali pentru camasa, echipati cu mecanism Tourbillon de fina precizie, marca TF Est. 1968. Modelul placat cu aur roz va complimenta pasiunea pentru ceasuri a barbatului nonconformist, indraznet si dinamic.

Cutii de lux pentru cele mai bune prietene ale femeilor - bijuteriile

Doamnele din viata noastra merita rasfatate cu cadouri dedicate nevoilor si pasiunilor lor, daruri ce emana lux, calitate si feminitate. Si pentru ca ne raportam la femeia de cariera, care a adunat, in timp, un adevarat arsenal de bijuterii pretioase, o caseta distinsa pentru pastrarea adecvata a accesoriilor personale reprezinta un cadou cu care veti "tinti" la sigur surprinderea si satisfactia destinatarei. ColectiaBorealy de cutii pentru bijuterii dispune de varii modele, dedicate femeii romantice, visatoare, glamourous, indraznete, cu gusturi clasice sau moderne. Premium Luxury Jewelry Case constituie o excelenta optiune pentru femeia stilata si posesoare a unei vaste colectii de bijuterii, iar daca destinatara cadoului dumneavoastra se dovedeste a fi o business woman care calatoreste mult, spre exemplu, caseta Travel Amberby Friedrich, cu exterior din piele de bizon si interior din piele de caprioara, se va dovedi de real folos in deplasarile sale.

Magazinul online de cadouri de lux - Borealy.ro - va ofera cea mai variata gama de Cadouri si Bijuterii pentru a crea o impresie de neuitat cu ocazia sarbatorii de Craciun.

#cadouri business Craciun, #tendinte cadouri Craciun , #Shopping