Tendintele toamnei 2015: Ce purtam in sezonul rece

Sambata, 12 Septembrie 2015, ora 00:00
4084 citiri
Tendintele toamnei 2015: Ce purtam in sezonul rece

Toamna aceasta va fi preponderent "boho-chic", daca analizam cu atentie propunerile marilor designeri. Cu toate acestea, nuantele pale nu parasesc podiumurile si nici dulapurile noastre.

Casele de moda internationale ne propun sa ne intoarcem privirile catre stilul hippie al anilor '70, dominat de rochii fluide cu imprimeuri florale, patchwork, combinate cu jachete cu franjuri, botine sau cizme din piele intoarsa, pantaloni din denim rupti sau evazati, bluze in genul iilor si palarii.

Accesorizeaza aceste tinute boeme cu bijuterii aurii, cu coliere suprapuse cu padantive (Sauvage, Tuch of Savannah, Fanatisie, Fancy) sau cu cercei hoola-hoops (Originaire, Spectacular, Young) de la Preciosa Romania.

Dupa lunga perioada de "embargo" vestimentar, catifeaua revine din nou in tendinte.

Acest material nobil care poate fi perfect si pentru zi si seara poate arata fabulos intruchipat intr-o rochie cu o croiala minimalista, nuante de albastru regal sau burgundy si accesorizata cu cercei eleganti, precum Fantasie, Enigmatic sau Inspiring sau cu inelele Fantaisie, Sauvage, Fancy pentru un look dramatic si aristocratic.

Jocurile de alb si negru, de linii si figuri geometrice aduc un caleidoscop cromatic garderobei tale.

Dungi, patratele, zebra, toate aceste imprimeuri vor arata cool, daca pastrezi o accesorizare minimalista, de exemplu bijuterii cu cristale transparente de Bohemia, precum cerceii Subtle Beauty, Luxe, Starry, Crystal Pyramid disponibili pe www.mazza.ro sau in concept store-ul Preciosa Romania din Baneasa Shopping City (etajul 1).

De cativa ani incoace, designerii propun pentru toamna influentele militare. De data aceasta nu mai vorbim despre camuflaj, ci despre piesele kaky, bleumarin, negre, inspirate din uniformele imperiale sau de asocieri neasteptate de rochii cu flori si tunici de cazarma.

Poarta-le in combinatie cu coliere masive, ornate cu cristale Preciosa® GENUINE CZECH CRYSTAL™ produse in Bohemia, precum Nefertiti, Charme sau bratara Moment Magique by Martha.

Pastelurile dulci, ce ne amintesc de fistic si macarons isi pastreaza suprematia si in acest an, prin jachete cu croieli minimaliste, rochii A Line sau fuste plisate si camasi din matase.

Poarta-le cu cercei ultrafeminini Buttrefly, inelul Magic Butterfly sau cu pandantivele Inspiring si Fidelity (Vitrail Light) cu efect vizual surprinzator cu efect ultra-feminin.

#ce purtam toamna asta, #moda toamna 2015, #tendinte toamna 2015 , #Shopping