Tinuta de schi, provocarea ta in acest sezon

Sambata, 25 Ianuarie 2014, ora 00:00
3609 citiri
Tinuta de schi, provocarea ta in acest sezon

Casca este un element extrem de important, fie ca practici schi sau snowboard, in aceeasi masura in care hainele pe care le potri trebuie sa fie facute din materiale impermeabile, dar care sa permita, totusi pielii sa respire.

Business24 iti prezinta o selectie din propunerile magazinului Harrods, pentru un sezon extravagant dar sigur pe partie, in 2014.

Prima recomandare este o casca imblanita si decorata cu cristale Swarovski, urmata de o haina ce poate fi si eleganta, daca ii pastrezi gulerul din blana. Recomandarile se continua cu o pereche de pantaloni "skinny" dar foarte bine croiti si o pereche de incaltari de zapada, comode si calduroase.

Casca de protectie Kask - 1.075 lire sterline

Cristalele Swarovski si blana fac din aceasta casca Kask sa fie una cu totul si cu totul deosebita. Daca iti doresti o casca de protectie in care eleganta si tehnologia se imbina armonios, cu ochelari anti-ceata si ani-zgarieturi, aceasta este cea mai buna alegere.

Jacheta M. Miller 1.4999 de lire sterline

Pregateste-te pentru orice situatie, cand mergi pe partie! Blana se poate indeparta usor, pentru momentele in care ai nevoie de mai multa libertate de miscare, insa prezenta ei aduce un aer sofisticat tinutei tale.

Haina este realizata dintr-un material care respinge apa, permite pielii sa respire si are in alcatuirea sa toate tehnologiile necesare unei geci de schi.

Pantaloni de schi Slim Fit de la M. Miller - 410 lire steline

Fiind realizati din materiale cu tehnologii inalte, ce permit pielii sa respire, acesti pantaloni sunt in acelasi timp elastici si impermeabili.

Fendi Snow Boots - 1.325 lire sterline

Bocancii de zapada de la Fendi, realizati din piele si neopren, sunt o varianta buna, daca vrei sa imbini utilul cu placutul, in aceasta iarna.

Daca ti-au placut propunerile, trebuie sa stii ca le gasesti si in magazinul Harrods, dar si online, pe magazinul lor virtual.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#tinuta schi, #casca schi, #jacheta schi femei , #Shopping