Toamna vine cu reduceri la aparate frigorifice

Miercuri, 18 Octombrie 2017, ora 13:26
1217 citiri
Toamna vine cu reduceri la aparate frigorifice

Indiferent ca doriti sa va cumparati un frigider mai mare sau unul mai mic, site-ul Demax va ofera unele dintre cele mai bune oferte ale toamnei acesteia cand vine vorba de cumpararea unui frigider Arctic, nu al oricarui alt tip.

Dupa cum bine stim toti, marca Arctic se remarca prin calitatea aparatelor sale frigorifice, precum si prin grija pentru clienti, care merita tot ce e mai bun. Sunt construite special pentru nevoile moderne, in asa fel incat sa va asigure spatiu suficient pentru depozitarea alimentelor, sa fie economice (clasa A+ consuma cu aproximativ 24% mai putin decat clasa A, care este considerata a fi tot o clasa economica), prietenoase cu mediul, iar in acelasi timp pastreaza intact gustul mancarurilor dumneavoastra preferate. Nu veti avea batai de cap cu formarea ghetii datorita sistemului de racire Full No Frost.

Tocmai de aceea cumpararea unui frigider Arctic in aceasta perioada, la un pret cu mult redus de pe site-ul demax.ro pare sa fie una dintre acele investitii care cu greu pot fi egalate. Plus, termenul de garantie este extins la 5 ani, iar reducerile sunt mai mult decat prietenoase cu bugetul familiei.

Toate modelele de frigidere la care s-au aplicat reducerile nu depasesc in urma acestora pretul de 1000 de lei.

De exemplu, modelului de frigider Arctic AD5424+, cu capacitatea de 228 de l si clasa energetica A+ i s-a aplicat una dintre cele mai mari reduceri, de 363 de lei. Astfel frigiderul a ajuns de la 1 140 lei sa coste 777 de lei, oferta care este greu de neglijat in acest caz.

Frigiderul este cu doua usi si ofera un spatiu de depozitare extins. Usile sunt in acelasi timp si reversibile, putandu-le monta in ce directie doriti, ca sa va fie cat mai usor si la indemana.

O alta reducere, de data asta chiar mai mare decat precedenta, se aplica la frigiderul cu doua usi Arctic AD6310++. De data aceasta pana si frigiderul este mai mare, cu o capacitate de 306 l. Faptul ca face parte din clasa economica A++ il face sa devina cu adevarat o investitie rentabila, de viitor.

Veti economisi multa energie cu ajutorul acestuia si nu va trebui sa va mai temeti de factura care va fi mai mare decat frigiderul. Reducerea e de 489 de lei, ir friderul a ajuns sa coste in asa fel 966 de lei. Garantia extinsa de 5 ani se aplica si in acest caz.

In cazul frigiderelor mari sunt cele mai multe reduceri. La cele mici acestea sunt ceva mai reduse, de aproximativ 245 de lei.

Ca un plus, site-ul Demax va ofera garantia ca daca nu sunteti multumiti de produsele cumparate, veti primi garantia banilor inapoi in 30 de zile.

Practic, nu veti avea nimic de pierdut, ci numai de castigat in cadrul acestei promotii de toamna.

La vara, cand veti avea neaparata nevoie de un frigider de cea mai buna calitate pentru a va putea tine la rece legumele/fructele/mancarea veti avea deja rezolvata aceasta problema si nu veti sta cu grija ca alimentele se vor strica. Tocmai atunci va veti da seama de investitia extrem de profitabila pe care ati facut-o dinainte.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#frigider Arctic promotie , #Shopping