Top 4: Masini off-road de lux (Galerie foto)

Joi, 07 Iunie 2012, ora 08:33
4334 citiri
Top 4: Masini off-road de lux (Galerie foto)

Cu nenumarate oferte de masini de lux, pe piata pe de o parte si de masini off-road, pe de alta parte, combinatia intre cele doua categorii rezulta intr-o lista destul de restransa.

Luxpresso.com a facut o lista cu cele mai luxoase masini off-road de pe piata.

BMW 5M

Producatorul german BMW este recunoscut pentru modelele de lux, rareori fiind prezent si in topul masinilor de viteza. Cu modelul BMW X5 a reusit sa creeze un SUV care impresioneaza nu doar pentru conditiile de lux, ci si pentru perfomantele tehnice.

Dotata cu un motor M TwinPower Turbo de opt cilindri, masina atinge viteza maxima de 250 de km/h. In plus, poate ajunge de la 0 la 100 de km/h, in doar 4,7 secunde.

Range Rover Supercharged

Modelul ultraluxos produs de Range Rover este genul de SUV pe care l-ai putea conduce si pe drumurile din India. Avand in spate renumele producatorului, modelul Range Rover Supercharged este masina ideala pentru oras. Desi majoritatea producatorilor concep masini pentru confortul orasului si alte modele diferite pentru conditii extreme, Land Rover este exceptia, iar dovada este masina Range Rover.

Modelul este dotat cu un sistem audio cu 14 difuzoare, dar si cu echipamente cu care sunt echipate in mod obisnuit masinile off-road : Hill Descent Control (HDC) sau Gradient Release Control (GRC).

Mercedes G55 AMG

Intr-o lista a celor mai luxoase masini off-road, nu putea lipsi Gelandewagen. Modelul, lansat pe piata in 1979 ca simpla masina off-road, a evoluat in timp, producatorii reusind sa imbine luxul specific marcii Mercedez Benz cu cerintele impuse de clasa in care a fost incadrat.

Masina G55AMG este dotata cu un motor V8 care permite o viteza de pana la 210 km/h. In plus, poate ajunge de la 0 la 100 de km in doar 5,5 secunde.

Volkswagen Touareg

Desi nu este cunoscuta ca fiind cel mai rapid SUV sau ca cel mai bine echipat, Volkswagen Touareg este o masina care merita sa fie in top datorita faptului ca respecta raportul calitate-pret. Pentru cei care cauta o masina mare, pentru deplasarile din timpul weekend-urilor, Touareg este alegerea potrivita.

Masina se poate deplasa pe pante de pana la 45 grade si poate trece prin apa de pana la 55 mm. Masina este disponibila doar in varianta diesel, iar printre dotarile de lux, se numara tapiteria din piele Napa sau sistemul audio cu 10 difuzoare.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#masini off road, #masini lux, #masini off road lux , #Shopping