Top 5: Cele mai scumpe ceasuri vandute de romani (Galerie Foto)

Joi, 12 Ianuarie 2012, ora 08:27
4148 citiri
Top 5: Cele mai scumpe ceasuri vandute de romani (Galerie Foto)

Cesurile reprezinta unul dintre cele mai importante accesorii ale unui om de afaceri. Marca a elegantei, ceasul poate fi o investitie inspirata pentru imaginea unui om de afaceri. Iata care sunt cele "pretioase" ceasuri de pe Okazii.ro.

Ceas Maurice Lacroix, 34.515 lei

Ceasurile de mana Maurice Lacroix reprezinta traditia si eleganta orologeriei elvetiene. Finetea executiei se reflecta in toate detaliile produselor. Ceasul este confectionat din otel inoxidabil, iar cureaua este din piele de crocodil. Ceasul vine cu o garantie de doi ani. Cadranul ceasului este din cristal de safir durificat.

Ceas Porche Design, 11.826 lei

Ceasul Porche, produs in Elvetia este confectionat din titan de calitate superioara. Destinat barbatilor, ceasul are un sistem automat si rezista pana la 100 de metri adancime in apa. Carcasa are 42 de milimetri, iar geamul este din safir durificat.

Ceas Bvlgari, 7.525 lei

Ceasul este din otel, la fel si bratara. Este un ceas automat, cu o rezerva de 42 de ore. Ceasul poate fi returnat in termen de 3 zile lucratoare.

Ceasul este fabricat in Elvetia si produs din otel inoxidabil. Tipul de afisaj este analogic, cadranul avand o dimensiune de 44 milimentri. Mecanismul Valjoux 7750 cu care este prevazut ceasul permite scufundari in apa pana la o adancime de 200 de metri. In plus, ceasul Marcello are o garantie de doi ani.

Ceas Jaeger Le Coultre Heraion, 6.100 de lei

Ceasul este automat, cu bratara din piele de crocodil. Carcasa are 40 de milimetri diametru, iar cadranul este fabricat din argint. Mai mult, ceasul rezista unor presiuni subacvatice de pana la 40 de metri.

#ceasuri scumpe, #ceasuri Okazii, #cele mai scumpe ceasuri , #Shopping