Top shopping: Cheltuieste inteligent si cu placere!

Sambata, 22 Iunie 2013, ora 00:00
3146 citiri
Top shopping: Cheltuieste inteligent si cu placere!

Obisnuiesti sa faci cumparaturi online? Business24 iti ofera cateva sugestii in acest weekend, indiferent ca esti in cautarea unui obiect care sa te binedispuna sau vrei sa faci un cadou.

Ofertele sunt variate, atat pentru barbati cat si pentru femei, asa ca in acest weekend iti propunem o pereche de cercei din aur alb cu diamante, un set cu ciocolata belgiana, whisky si instrumente de scris "pour les connoisseurs", un receptor retro pentru iPhone, o geanta eleganta pentru ceasuri din piele si nou-lansatul cart Porsche.

Si pentru ca optiunile pe Internet sunt nenumarate, te asteptam si weekendul viitor cu noi sugestii, cu ajutorul carora poti sa-ti cheltuiesti banii inteligent si cu placere.

Cercei Lushelou din aur alb cu diamante

Foto: GiftVault

Fiecare dintre doamne are o pereche de cercei pe care ar purta-o in fiecare zi, iar acesti cercei se pot transforma cu usurinta intr-o "dependenta" pentru tine. Simpli, de efect si intruchipand perfectiunea prin forma unei sfere de mici dimensiuni, cerceii Lushelou se potrivesc indiferent de tinuta pe care o adopti zi de zi.

Ei costa 1.960 de lire sterline si pot fi comandati de pe site-ul GiftVault.

VIP Gift

Foto: Borealy

Daca esti in cautarea unui cadou pentru un partener de afaceri, poti alege acest set ce cuprinde patru dintre cele mai cunoscute blenduri Johnnie Walker, un set de ceaiuri, o cutie de praline Leonidas intr-o cutie aurie si un instrument de scris Balmain Paris cu etui, toate intr-o tava eleganta de cadouri din piele.

Daca esti interesat, poti cumpara acest cadou de pe site-ul Borealy, pentru 1.000 de lei.

Receptor negru retro, wireless

Foto: GiftVault

Iti recomandam acest receptor elegant ce iti permite sa navighezi mai departe pe dispozitivul tau, fara sa te intrerupa faptul ca te conversezi cu cineva la telefon. In plus, elimina 96% din radiatiile emise de telefon, in cazul in care esti ingrijorat de acest aspect, si este compatibil cu Skype, Google Talk si alte aplicatii VoIP.

Costa 45 de lire si poate fi cumparat de pe GiftVault, cu livrare in Romania.

Geanta din piele pentru 24 de ceasuri

Foto: Borealy

Esti pasionat de ceasuri si colectia ta incepe sa capete proportii? Atunci cea mai buna varianta ar fi o servieta eleganta din piele in care sa iti pastrezi toate achizitiile de suflet.

Avand o inaltime de 40 de centimetri, o latime de 35 de centimetri si o grosime de 9 centimetri, geanta de ceasuri te poate insoti in orice voiaj, astfel incat sa ai la tine cate un ceas pentru fiecare tinuta.

Servieta costa 460 de lei si poate fi comandata de pe site-ul Borealy.

Cart pentru copii, made by Porsche

Foto: Luxuo.com

Porsche a lansat recent un cart special pentru cei mici, cantarind doar 50 de kilograme si avand inaltimea de 1 metru si jumatate.

Cu un astfel de cadou ai putea sa-i starnesti pasiunea pustiului tau pentru masini, inca de la o varsta frageda.

Cartul costa 900 de dolari si poate fi cumparat de la importatorul Porsche in Romania, unde reprezentantii magazinului au confirmat pentru Business24 ca produsul se afla pe stoc.

#top shopping, #cumparaturi online, #cum sa i cheltuiesti , #Shopping