TOP Shopping: La cumparaturi extravagante, de weekend

Sambata, 06 Iulie 2013, ora 00:00
2380 citiri
TOP Shopping: La cumparaturi extravagante, de weekend
Foto: Ulysse Nardin

Daca simti nevoia unor achizitii mai speciale, care sa iti faca vara mai frumoasa, Business24 iti propune in acest weekend patru variante extravagante, dar utile, prin natura lor.

Un ceas elegant cu jad, de la Ulysse Nardin, un stilou Montblanc, un ceas de birou fara cifre sau lampa care iti parfumeaza camera intra in topul preferintelor noastre, saptamana aceasta.

Ulysse Nardin Jade

Foto: Ulysse Nardin

Ulysse Nardin a lansat UN-310, primul mecanism automat de productie proprie pentru ceasurile de dama, la 11 ani dupa ce Chai Schnyder, sotia presedintelui Ulysse Nardin, a primit primul si singurul ceas echipat cu acest mecanism unic, special pentru ea.

Cel mai exclusivist model din aceasta serie va fi accesorizat cu jad, smaralde si diamante pe margini. Desigur, cadranul este realizat din "madre-perla", incastrat si el cu diamante.

Montblanc Writers Edition 2013 - Honore de Balzac

Foto: luxurylaunches.com

Montblanc va lansa, in august, o colectie de stilouri in cinstea autorului francez Honore de Balzac. Casa Montblanc a acordat o atentie extraordinara la detalii in elaborarea acestui stilou, incluzand elemente care aduc aminte de operele autorului, dar si de personalitatea acestuia.

Stilourile Montblanc Writers Edition 2013 - Honore de Balzac vor putea fi cumparate incepand din luna august din buticurile Montblanc din intraga lume, la un pret de 790 de euro.

CLOCKTWO

Foto: bornrich.com

CLOCKTWO a fost lansat recent de producatorul german Biegert & Funk si vine cu o abordare noua pentru tot ceea ce inseamna ceas in ziua de astazi: nu iti arata cifre sau limbi de ceas, ci iti exprima, in cuvinte, cat este ceasul. Chiar si alarma este total diferita: daca ti-ai programat ceasul sa sune la 8:30, la acel moment ceasul tau digital se va aprinde si iti va arata ca este ora 8:30.

Desi nu ai zice, acest ceas este facut din lemn, avand insa cateva straturi de lac aplicate, dar si panouri frontale fixate prin magneti, ce pot fi indepartate pentru a schimba aspectul ceasului, in fiecare zi.

Exista varianta CLOCKTWO ceas de perete, ceas de birou si ceas de mana. Un astfel de ceas de perete costa 995 de euro, in timp ce unul de birou costa 445 de euro, si poate fi comandat de pe site-ul producatorului.

Lampe Berger - Coffret Goutte

Foto: Lampe Berger

Daca nu esti multumit de parfumurile de casa pe care le-ai incercat pana acum, Business24 iti propune o varianta tot atat de eleganta ca si parfumul pe care il folosesti in fiecare zi.

Poti incerca lampa Coffret Goutte, realizata de Lampe Berger, colaborare designeri precum Jean-Baptiste Sibertin Blanc si Chafik Gasmi, care au creat pentru nume celebre precum Hermes, Don Perigon, Sephora, Kenzo sau Lancome.

Lampa degajeaza caldura, care atrage si oxideaza moleculele urat mirositoare din jur, prevenind refacerea lor si eliberand parfumul, explica producatorii.

Vei gasi aceste lampi in Baneasa Shopping City, iar Coffret Goutte costa 200 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cumparaturi weekend, #ceas Ulysse Nardin, #stilou montblanc, #parfum camera lux , #Shopping