TOP-ul electrocasnicelor inteligente care iti schimba viata

Vineri, 30 Martie 2012, ora 13:13
5007 citiri
TOP-ul electrocasnicelor inteligente care iti schimba viata

Tehnologia moderna nu poate lipsi din casele bogatilor lumii. Frigiderul care iti da recomandari in dieta sau masina de spalat care prezinta "statusul" ciclului de spalare pe televizor si pe smartphone, sunt doar cateva dintre ele.

Afla care sunt cele mai interesante cinci aparate inteligente pe care ar trebui sa ti le cumperi in acest an, potrivit Cnbc.

Masina de spalat Smart - LG Electronics

LG urmareste sa faca senzatie cu noua tehnologie "Smart ThinQ". Aparatele pot fi controlate de la distanta de pe smartphone, existand optiunea ca aceste aparate sa poata comunica intre ele. De exemplu, in timp ce tu te uiti la televizor, poti primi pe ecranul televizorului informatii privind timpul ramas din ciclul de spalare al rufelor.

Nu mai este necesar sa te deplasezi pana la masina de spalat pentru asta. Cand nu esti acasa, iti poti seta aceasta optiune pe smartphone si poti afla de pe gadgetul tau, daca este vreo problema cu masina de spalat.

Frigider Smart (LG Electronics)

Daca ai un frigider smart, tot ce trebuie sa faci pentru a tine evidenta alimentelor este sa scanezi bonul fiscal pe smartphone. Frigiderul va tine un inventar al produselor si datelor de expirare. Poti alege sa scanezi codurile de bare de pe fiecare produs.

Frigiderul smart va poate face recomandari legate de alimentatie in situatia in care are informatiile necesare legate de un anumit regim alimentar. In plus, nu este necesar sa ajungeti la un laptop sau smartphone pentru a face cumparaturile, ci doar trebuie sa accesati display-ul de pe frigider cu conexiune la internet.

Cantar Wi-Fi, 159 de dolari

Cantarul "smart" va afisa in mod automat greutatea, nivelul de grasime si indicele de masa corporala. Aceste informatii nu vor fi afisate decat pe ecranul cantarului, ci pot fi accesate de pe o pagina web sau de pe un smartphone.

Aspiratorul robot Roomba, 599 dolari

Aspiratorul este prevazut cu dispozitive diferite in functie de suparafetele pe care trebuie sa le curete. Dispozitivele se modifica singure, robotul putand ajunge in cele mai "ascunse" locuri din casa. Ba mai mult, dispozitivul, se intoarce la locul de la care a plecat pentru a fi reincarcat.

Sistem de stocare a vinului, 2.945 de dolari

Sistemul de stocare, destinat colectionarilor de vinuri scumpe, are alarme pentru umiditate, temperatura sau lumina. In plus, usa sistemului este prevazuta cu un filtrul UV. Sunt alarme care atrag atentia daca cineva a lasat usa deschisa, sau este o pana de curent.

#aparate inteligente, #frigider smart, #cantar smart, #aspirator smart, #electrocasnice smart , #Shopping