TOP-ul reducerilor de Valentine's Day in Romania

Luni, 13 Februarie 2012, ora 13:32
2253 citiri
TOP-ul reducerilor de Valentine's Day in Romania

Nu ai cumparat un cadou de Valentine's Day? Business24 iti prezinta cele mai bune reduceri la cadourile pe care le poti oferi persoanei iubite de Ziua Indragostitilor.

Cadouri pentru El

O idee grozava pentru cadoul de Valentine's Day poate fi un laptop. Astfel, te asiguri ca vei pastra legatura cu partenerul tau in orice situatie si in plus, reprezinta o sursa infinita de distractie.

In Saptamana Indragostitilor, eMAG.ro ofera un voucher de 300 de lei cadou la achizitionarea oricarui laptop Dell sau HP, plus o reducere de cateva procente la pretul de achizitionare. Astfel, cu cardul cadou in valoare de 300 de lei poti cumpara un cadou si pentru tine.

Cardurile cadou se aplica si in cazul altor produse precum aparatele foto. De exemplu, daca achizitionezi astazi un aparat foto Fujifilm sau Samsung, iti vei surprinde placut partenerul de viata si, in plus, primesti 50%, respectiv 30% din bani inapoi.

De asemenea, daca este pasionat de masini, cu siguranta va fi impresionat de un cadou original Ferrari. Reprezentanta din Bucuresti ofera 50% reducere la toate produsele achizitionate din magazin pe data de 14 februarie.

Cadouri pentru Ea

Cine nu si-ar dori o vacanta cadou? Paravion.ro ofera de Ziua Indragostitilor pachete speciale cu reduceri de 50%.

Astfel, ii poti oferi promisiunea unui rasfat in Antalya de 7 nopti all inclusive, la un hotel de 4 stele la doar 210 euro de persoana, cu bilet de avion inclus.

Un cadou potrivit pentru o femeie cocheta poate fi si o zi de rasfat la un salon de infrumusetare. Astfel, e-redus.ro ofera 83% reducere pentru un tratament facial complet la Golden Arcadya Salon, in valoare de 350 de lei.

Tratamentul include demachiere, tonifiere, analiza faciala, masaj, masca pentru calmare si hidratare.

Si nu uita de flori! Floridelux.ro ofera de Ziua Indragostitilor posibilitatea de a cumpara un cadou inedit, ce consta intr-o inima din bambus care va rezista foarte mult in timp, daca este ingrijita. Pretul este de asemenea, unul special: 39 de lei.

#reduceri cadouri, #reduceri valentine, #cadouri de ziua indragostilor, #cadouri de valentines day , #Shopping