Tratarea afectiunilor oculare este mai simpla cu lentilele de contact Biofinity

Vineri, 25 Noiembrie 2016, ora 15:19
1420 citiri
Tratarea afectiunilor oculare este mai simpla cu lentilele de contact Biofinity

Biofinity - lentile performante cu tehnologie premium

Aparute recent si pe piata din Romania prin magazine online precum Optilen, lentilele de contact Biofinity fac diferenta prin calitatea sporita a imaginii pe care o furnizeaza, precum si prin materialele premium, brevetate de catre cei mai buni opticieni din intreaga lume.

Acestea au proprietatea de a retine un continut ridicat de apa, fara a folosi agenti de hidratare aditionali. In plus, noua tehnologie Aquaform Confort Science confera dispozitivelor o textura moale, usoara, dar si o mai buna permeabilitate a oxigenului la nivelul ochilor.

Rezultatul? Pacientul se va simti mai confortabil si va avea o dispozitie crescuta in realizarea sarcinilor zilnice, deoarece nu se va mai plange de usturimea si uscaciunea ochilor.

Lentile pentru un port indelungat

Datorita proprietatilor si materialelor din care sunt confectionate, aceste accesorii ocular sunt destinate unui port indelungat, caci recomandarile producatorului indica o durata maxima de utilizare de pana la 30 de zile.

Mai mult decat atat, utilizatorul nu va mai fi nevoit sa le scoata pe timpul noptii, deoarece acestea nu vor afecta, in niciun chip, retina sau cornea, gratie designului si a profesionalismului cu care au fost realizate de catre cei mai buni tehnicieni.

Lentilele Biofinity sunt ideale atat pentru cei care nu au o acuitate vizuala buna la citit, dar si in cazul celor care sufera de miopie sau astigmatism. Ele sunt prevazute pentru o plaja larga de dioptrii, de la -12 la +8, insa indicatiile medicului oftalmolog si recomandarile acestuia trebuie urmarite, inainte de a comanda produsele la care se face referire.

Materialul silicon-hidrogel - preferabil in zilele solicitante

Este cunoscut faptul ca tinerii din ziua de astazi, dar si persoanele de varsta a doua se plang se probleme ale ochilor, pricinuite de suprasolicitarea lor, oboseala, stress, dar si de folosirea excesiva a calculatorului.

Tocmai de accea, tehnicienii din domeniul oftalmologiei au dorit sa vina in spijinul tuturor pacientilor care se confrunta cu dureri de ochi, de cap, oboseala sau senzatie de uscaciune la nivelul globului ocular.

Si acesta este reprezentat de folosirea hidrogelului-silicon, care asigura un strat soft protector la contactul cu ochiu, un grad ridicat de umiditate si o buna permeabilitatea a oxigenului.

Tehnologia Aquaform -pentru o experienta de purtare mai sanatoasa

Gratie acestei tehnologii, alaturi de materialul despre care am facut mentiune ceva mai devreme, lentilele de contact Biofinity lasa intreaga cantitate de oxigen sa treaca spre ochi, iar utilizatorul se va bucura de o vedere excelenta.

De asemenea, acest material creste gradul de respiratie la nivel ocular si contine agenti de umezire care se imprastie pentru un timp indelungat, pastrand lentilele umede chiar dupa perioade lungi in care au fost purtate.

Nu in ultimul, un argument forte in vederea achizitionarii cu incredere aacestor instrumente este reprezentat de designul sau special rotunjit, care impiedica interactiunea cu tesutul conjunctiv de la nivelul ochiului si o frecare intensa in interior, oferind confortul de care fiecare are nevoie pe parcusul intregii zile.

Ca orice domeniu, si oftalmogia este in plina dezvoltare, iar lentilele de contact Biofinity nu fac exceptie de la acest trend, fiind un pas inainte in revolutia medicala si nu numai.

Cu ajutorul lor, purtarea accesoriilor in vederea imbunatatirii acuitatii vizuale nu va mai fi o povara, deoarece acestea sunt practice, se inlocuiesc rapid si au metode eficiente si simple de ingrijire si curatare.

#lentile contact, #lentile Biofinity, #lentile silicon hidrogel , #Shopping