Ulysse Nardin trece de la ceasuri la stilouri de lux

Sambata, 19 Noiembrie 2011, ora 00:00
4617 citiri
Ulysse Nardin trece de la ceasuri la stilouri de lux
Stilou Ulysse Nardin

Un fountain pen scump a fost si va ramane unui dintre cele mai uzuale cadouri, fie ca vorbim despre incheierea unei afaceri sau sarbatorile de iarna. Daca vreti sa impresionati printr-un stilou mai deosebit decat un Waterman sau un Mont Blanc, noul fountain pen de la Ulysse Nardin poate fi solutia ideala.

Dupa ce si-a facut un nume ca producator de ceasuri de lux si chiar de smartphone-uri, Ulysse Nardin incearca sa intre pe segmentul instrumentelor de scris. Compania cu sediul la Le Locle, Elvetia, a lansat un exceptional fountain pen realizat in colaborare cu producatorul italian de stilouri, Visconti, relateaza Luxurylaunches.com.

Partile metalice ale stiloului poarta albastrul caracteristic Ulysse Nardin fabricat printr-un proces complex ce contine 20 de pasi. In plus, stiloul contine parti din aur de 18 carate sau argint veritabil, montate in atelierele Visconti din Florenta.

Partile mecanice patentate ale stiloului au mai multe functii decat un telefon. Printre acestea se numara sistemul de blocare tip baioneta, cu mecanism de siguranta.

Sistemul de alimentare poate cuprinde pana la 10 cartuse de cerneala si este realizat astfel incat sa se evite scurgerea cernelii, mai ales in timpul zborului cu avionul.

Acest sistem are trei canale, ceea ce garanteaza un flux impecabil al cernelii. Stiloul vine cu o rezerva de cerneala pentru calatorii, astfel incat sa-l puteti folosi oriunde v-ati afla.

Pretul acestui stilou de colectie nu a fost inca facut public.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#idei cadou lux, #cadou scump, #cadou stilou, #stilou ulysse nardin, #fountain pen , #Shopping