Vezi care sunt cele mai mari case de bijuterii din China

Sambata, 26 Noiembrie 2011, ora 14:58
4305 citiri
Vezi care sunt cele mai mari case de bijuterii din China

Cunoscuta pentru "reproducerea" oricarui lucru, de la telefoane mobile pana la masini sau chiar lanturi de magazine, China reuseste sa surprinda prin propriile sale branduri.

Vor putea antreprenorii Chinei sa depasesca granitele tarii lor cu produsele pe care le realizeaza? Un sector din categoria produselor de lux a reusit sa se faca remarcat pe piata mondiala si chiar sa concureze cu branduri renumite. Bijuteriile produse de designeri chinezi au facut ocolul lumii, intrucat nu fac rabat nici de la calitate, insa nici de la aspect, potrivit Luxurysociety.

Larry Jewelry este pe piata din 1967, in prezent avand magazine in Hong Kong si Singapore. Bijutierii se autocaracterizeaza ca fiind "specialisti in design" folosind pentru creatiile lor cele mai noi tehnici. Numai pietrele pretioase de inalta calitate sunt folosite pentru creatii Larry Jewelery, care i-au adus companiei recunoasterea internationala prin numeroase premii.

Rich Jade a fost fondata in Taiwan, ca un raspuns la suprapopularea pietei cu pietre de jad de proasta calitate. Jane Liu, fondator si CEO, a vrut sa restabileasca piata bijuteriilor, promovand calitatea si designul modern. Compania a utilizat mijloace avansate de cercetare pentru a prelucra pietrele pretioase.

Rich Jade este recunoscut pentru formele inedite si de utilizarea unei game variate de materiale incluzand piatre de jad in combinatii de rosu, verde sau mov.

Nascut in Hong Kong, Wallace Chan si-a inceput cariera ca sculptor. La inceputul anilor 1980 el a inventat "Cut Wallace" - chip cioplit folosind tehnica reflectiei. El si-a continuat cariera atat ca bijutier, dar si ca sculptor, in 2007 a lansat o colectie de bijuterii din titan, fiind recunoscut ca unul dintre cei mai inovativi bijutieri din China.

#bijuterii china, #producatori chinezi bijuterii, #lux china , #Shopping