Vezi cat costa cel mai scump loc de parcare din lume

Marti, 06 Decembrie 2011, ora 08:35
1696 citiri
Vezi cat costa cel mai scump loc de parcare din lume
Garaj din New York/Sursa: Businessinsider.ro

Cel mai scump loc de parcare din lume este situat la etajul 11 al unui bloc din New York si ridica pretului unui apartament cu 3 camere la 7 milioane de euro. In pret este inclus liftul pentru masina, 300 de metri patrati de garaj si sisteme informatice de ghidare.

Un apartament de 3 camere din Chelsea este scos la vanzare pentru suma de 7 milioane de dolari, in acest pret fiind inclus un garaj "la inaltime", evaluat la 800.000 dolari.

Garajul se intinde pe o suprafata de 300 de metri patrati si este unul dintre cele mai scumpe locuri de parcare, potrivit Businessinsider

Pentru a ajunge cu masina la etajul 11, soferul trebuie sa ajunga la lifturile create special pentru masini.

Aflat in interiorul liftului, un dispozitiv ii reaminteste conducatorului auto sa opresca motorul. Senzori infrarosu monitorizeaza pozitia masinii si, atunci cand este necesar, conducatorul auto este indemnat sa modifice pozitia masinii.

Elemente de siguranta cu care este prevazut ascesorul includ senzori care detecteaza monoxid de carbon si oxid de azot, care pot declansa sistemele de ventilatie.

Garajul la inaltime de pe 11 Avenue este singurul de acest fel din New York, insa nu si din lume. Un model similar apartine Grupului Porsche Design,in Florida de Sud.

#cel mai scump garaj New York, #garaj etajul 11 Chelse , #Shopping