Vine Valentine's Day. Pregatiti-va pentru discount-uri de pana la 40%

Vineri, 08 Februarie 2013, ora 07:20
2955 citiri
Vine Valentine's Day. Pregatiti-va pentru discount-uri de pana la 40%

Valentine's Day si Dragobetele nu-i lasa indiferenti pe comercianti, care au pregatit discount-uri si oferte speciale pentru aceste doua sarbatori dedicate iubirii.

Anul acesta, eMAG.ro, cel mai mare magazin online din Romania, organizeaza pentru prima oara o companie special dedicata Valentine's Day.

"Aceasta se va intinde pe o saptamana, intre 7 si 14 februarie, iar categoria-focus a campaniei va fi cea de ingrijire personala, insa ofertele se vor extinde si asupra intregii categorii de dispozitive mobile - telefoane, laptopuri, tablete -, a celei de foto- video, dar si asupra gadgeturilor precum mp3-playere, console de gaming, sisteme de andocare, ereadere", a declarat pentru Business24 directorul de marketing al companiei, Lucia Ciuca.

eMAG va avea discount-uri de pana la 40% la produsele din oferta speciala de Valentine's Day.

"Stim ca nu avem bomboane de ciocolata si flori, insa avem o oferta foarte bogata si produse care se potrivesc acestei ocazii", spune reprezentantul retailerului online.

Ce se va vinde cel mai bine

Si retailerii aflati in 2Parale, cea mai mare retea de marketing online afiliat din Romania, se pregatesc in mod special pentru Valentine's Day.

"Romanii au prins gustul cumparaturilor online si al ofertelor derulate cu ocazia sarbatorilor si evenimentelor speciale, mai ales dupa experienta Black Friday de anul trecut. Pe de alta parte, este evidenta evolutia pietei de comert online la nivel calitativ: oferta de produse online dedicate Valentine's Day s-a diversificat si tot mai multe magazine online investesc in campanii de marketing speciale", a declarat pentru Business24 directorul de marketing al 2Parale, Bogdan Aron.

Potrivit acestuia, anul trecut vanzarile online din luna februarie au crescut, comparativ cu luna ianuarie, insa nu la un nivel ridicat. Au existat insa categorii de produse, pe anumite nise, unde vanzarile au inregistrat valori in afara mediei.

Cele mai mari cresteri

"Pentru magazinele online de lenjerie din 2Parale, de exemplu, numarul de vanzari s-a dublat, pe categoria Bijuterii cresterea a fost de 142%, pe Cadouri 57%, pe Flori de 153%, iar pe Ceasuri de 32%. Mizam in continuare pe interesul fata de aceste produse, la care se adauga cele din categoriile Cosmetice, Adult, precum si ofertele speciale ale magazinelor de Fashion, IT&C si agentiilor de turism", spune Bogdan Aron.

Vanzari record pentru magazinele online din 2Parale in luna decembrie 2012

Reteaua de marketing afiliat 2Parale a generat vanzari in valoare de 4,77 milioane de lei (cu TVA) in luna decembrie a anului trecut, in crestere cu 60% fata de perioada similara a anului precedent.

Romtelecom intra in campania de Valentine's Day

Romtelecom are o campanie dedicata Valentine's Day, prin magazinul sau online, Clickshop. Produsele aflate la oferta sunt din categoria accesoriilor pentru bucatarie, veselei si decoratiunilor interioare.

Editurile si librariile online s-au pregatit pentru Valentine's Day

Elefant.ro, una dintre cele mai mari librarii online din Romania, are reduceri de cel putin 30% la cartile din categoria "romantism, pasiune, sex". In cadrul acestei promotii exista peste 200 de titluri cu reducere.

Cora a pregatit o reducere speciala de 25% pentru toate cartile din oferta sa, in perioada 5-25 februarie, in cadrul "Targului de Carte". Oferta este valabila doar pentru posesorii de carduri de fidelitate Cora, iar reducerea se acorda sub forma unui tichet valoric care poate fi cheltuit doar in cadrul retailerului.

Si libraria Bookcity.ro are reduceri speciale de Valentine's Day, de pana la 25% la autorii din categoriile "Dragoste, Sex, Life Style", dar si la alte edituri: Nemira 30%, Litera 20%, RAO 16%.

Jucarii de Valentine's Day

Magazinele de jucarii profita de Valentine's Day si ofera reduceri de pana la 30% la produsele destinate copiilor. Edukid.ro, spre exemplu, are la reducere aproape 40 de produse.

Orange Romania are oferte speciale de Valentine's Day

In perioada 1-24 februarie, Orange Romania ofera vouchere cadou la cumpararea oricarui smartphone sau tablete din magazinul online. Voucherele au valoarea cuprinsa intre 30-40 de euro si sunt valabile pana la 31 martie 2013.

Targuri de Valentine's Day

- Targ la Hanul lui Manuc, intre 8 si 10 februarie are loc Sweet Fest, targ de dulciuri

- Targ la Sala Dalles, intre 8 si 14 februarie are loc cea de-a VIII editie a Galeriei Cadourilor de Valentine's Day

- Targ la The Vintage Pub, in perioada 13 si 14 februarie, de bijuterii si haine de lux

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#reduceri Valentine s Day, #Valentine s Day reduceri carti, #Valentine s Day reduceri eMAG, #reduceri ziua indragostitilor , #Shopping