Vrei ceasul lui James Bond? Pregateste-te de licitatie

Sambata, 22 Octombrie 2011, ora 00:00
2315 citiri
Vrei ceasul lui James Bond? Pregateste-te de licitatie
Ceasul lui James Bond

Daca ti-ai dorit toata viata Rolex-ul lui James Bond, visul tau se poate implini. Minunatul gadget va fi scos la licitatie in luna noiembrie, iar pretul de pornire este estimat la 230.000 de dolari.

In pelicula "Live and Let Die" (Pe cine nu lasi sa moara), Roger Moore poarta un Rolex Reference 5513 Submariner care a fost modificat pentru a include o rama zimtata, pe care Bond o foloseste pentru a se elibera pe sine si pe Solitaire (Jane Seymour) inainte sa ajunga hrana pentru rechini.

Ceasul a fost dotat, de asemenea, cu un generator de "camp magnetic hiper intens". Acesta era destul de puternic pentru a opri un glont, ceea ce s-a si intamplat in scena finala. Mai mult, l-a ajutat pe Bond sa deschida fermoarul rochiei lui Madeline Smith fara sa o atinga cu un deget. Doar a fost "simplu magnetism, draga mea".

Rolex-ul purtat de Moore in film a fost complet modificat pentru a include toate aceste functii bondiniene. Rama zimtata este la locul ei si in ziua de azi, pe spate avem monograma "Roger Moore 007" si gaura cat un varf de ac folosita pentru instalarea dispozitivului prin care a fost dezbracata domnisoara Smith este inca vizibila.

Ceasul a fost produs de Rolex in 1972 si este scos la vanzare cu bratara originala.

Vor fi vandute si desenele originale ale designerului de gadget-uri Syd Cain care a realizat conceptul ceasului. De asemenea, fericitul cumparator va primi si doua fotografii inramate cu Moore purtand ceasul in timpul filmarilor.

Se estimeaza ca licitatia va porni de la o suma cuprinsa intre 230.000 si 450.000 de dolari.

#ceas james bond, #licitatie, #filme james bond , #Shopping