Vrei sa cumperi un balansoar pentru copii? Uite ce trebuie sa stii

Vineri, 28 Iulie 2017, ora 17:32
1140 citiri
Vrei sa cumperi un balansoar pentru copii? Uite ce trebuie sa stii

Un balansoar pentru bebe poate usura foarte mult munca unei mamici. Copilul isi poate vedea linistit si fericit de treaba cata vreme parintii isi fac treburile prin casa.

Tehnologia a incercat de-a lungul vremii sa usureze pe cat mai mult posibil munca de parinte. Unul dintre lucrurile din aceasta categorie sunt balansoarele pentru copii. Acestea sunt utile inca din primele zile de viata ale copilului si pot fi utilizate pana cand prichindelul implineste un an.

In functie de investitia pe care sunteti dispusi sa o faceti, un balansoar pentru bebe poate fi actionat de baterii sau manual, poate avea vibratii si tot ce este necesar pentru confortul si fericirea celui mic.

Oferta de pe piata este extrem de diversificata, insa trebuie sa tineti cont de cateva detalii in momentul in care va decideti sa achizitionati unul:

● Siguranta copilului - un balansoar pentru bebe trebuie sa fie prevazut cu o centura cu sistem de prindere in trei puncte, astfel incat sa nu existe pericolul ca prichindelul sa "evadeze" si sa cada. O centura trece peste talia copilului si alta - printre picioarele acestuia. De asemenea, balansoarul trebuie sa aiba si bara de protectie.

● Confortul - este recomandat sa fiti atenti la materiale, asfel incat micutul dumneavoastra sa se simta cat mai confortabil. Se recomanda tapiteria din bumbac, deoarece este un material prietenos cu pielea. De asemenea, un spatar reglabil ar contribui la confortul bebelusului, deoarece un balansoar pentru bebe se poate transforma si in sezlong.

● Viteza sa balansare - cele actionate electric au viteza de balansare reglabila. Parintii pot stabili viteza la care cel mic poate fi balansat

● Jucariile si muzica - balansoarele au o bara cu jucarii si o cutiuta muzicala pentru cei mici, astfel incat sa fie ocupati in timp ce sunt leganati

Tipuri de balansoar pentru bebe:

Balansoarele tip sezlong - sunt utilizate de la nastere pana cand copilul poate ajunge pana la aproximativ 9 kilograme. Pot fi actionate manual sau electric.

Balansoarele tip leagan - poate fi folosit pana cand copilul ajunge la o greutate aproximativa de 11 kilograme.

Balansoarele multifunctionale - pot fi folosite pana cand copilul atinge o greutate de pana la 23 de kilograme. Poate fi utilizat ca balansoar, leagan pentru copii, fotoliu pentru copii sau chiar scaun de masa.

Balansoarele tip jumper - acestea se impart in doua categorii: unele sunt asemanatoare cu premergatoarele, celelalte se prind de tocul usii. Pot sustine o greutate de pana la 11 kilograme.

Daca doriti un balansoar pentru bebe, Noriel va pune la dispozitie o paleta diversificata din care il puteti alege pe cel potrivit pentru personalitatea copilului dumneavoastra. Colorate si interesante, la preturi accesibile, il vor ajuta pe micutul dumneavoastra sa se adapteze usor la o noua experienta.

#balansoar bebelus , #Shopping