Avionul s-a demodat, traiasca minisubmarinul!

Sambata, 05 Noiembrie 2011, ora 00:00
2020 citiri
Avionul s-a demodat, traiasca minisubmarinul!
Minisubmarin

Bogatii sunt in cautare de alte "bijuterii" in afara de masini si elicoptere. Minisubmarinul are sanse sa devina un mijloc de locomotie si de distractie obisnuit in apele din toata lumea.

Erik Hasselman, director de vanzari si marketing in cadrul companiei constructoare de produse acvatice U-Boat Works din Olanda, nu este deloc dezamagit pentru ca a vandut doar opt minisubmarine pana acum, desi compania si-a inceput activitatea in urma cu peste cinci ani, relateaza BusinessInsider.

Pana la urma, produsul nu este conceput pentru a se vinde repede. "Ceea ce vindem noi este clasa", spune acesta, adaugand ca nu banii sunt importanti aici, ci "starea de spirit". "Nu am vrut sa facem bani repede, ci suntem o companie de cursa lunga".

Husselman a prezentat cateva "jucarii de lux" pe care compania sa le-a lansat in 2006. U-Boat Worx este unul dintre cei doar trei producatori mondiali de minisubmarine. Ceilalti sunt Triton si Seamagine, ambele firme americane.

U-Boat a reusit sa-si vanda produsele in vestul Asiei, Grecia, Rusia si Japonia.

In prezent, compania a pus ochii pe Asia de Sud, in special India, unde a descoperit o categorie de magnati ce se extinde vazand cu ochii.

In acest sens, U-Boat a pus la punct un parteneriat cu The ESTD, firma condusa de Nigel Harwood. Aceasta este o subsidiara a InterGlobe Enterprises, care detine, de asemenea, si IndiGo Airlines, si are colaborari similare cu jucatori din piata produselor de lux. Astfel, The ESTD are acum in oferta jucarii incredibil de scumpe, cum ar fi iahturi, masini si motociclete.

Atat Hasselman, cat si Harwood, sunt foarte entuziasmati de apetitul pentru lux al bogatilor indieni, piata de profil crescand in acest stat cu aproximativ 25% in fiecare an.

"Minisubmarinul este un produs nou care are potentialul de a capta atentia bogatilor din India. Unii vor sa se afiseze cu ceva mai mult decat o masina sau un elicopter", spune un manager din India.

#piata luxury, #piata lux, #minisubmarin, #cei mai bogati oameni din lume , #Stil de viata