Biroul este oglinda unui om de afaceri. Regulile de amenajare nu trebuie incalcate

Sambata, 07 Ianuarie 2012, ora 00:00
5544 citiri
Biroul este oglinda unui om de afaceri. Regulile de amenajare nu trebuie incalcate

Personalitatea unui om de afaceri este reflectata de biroul in care isi primeste partenerii, iar productivitatea sa poate fi influentata hotarator de alegerea pieselor potrivite de mobilier.

Biroul trebuie sa fie un spatiu comod, mai ales daca iti petreci multe ore la lucru, dar trebuie sa fie in acelasi timp si impozant, pentru intalniri de afaceri cat mai reusite.

Mai mult, alegerea potrivita a mobilierului de birou poate transforma aceasta zona dedicata muncii intr-un veritabil loc rezervat relaxarii. Iata cateva multe solutii pentru mobilarea si aranjarea spatiului pe care il vei putea numi apoi cu mandrie "biroul meu".

Galeriile Noblessete ajuta sa transformi biroul intr-un spatiu pe placul tau, fie ca preferi liniile clasice, serioase, sau vrei un birou modern, nonconformist, care sa uimeasca.

O varianta stralucita ar fi colectia Belini, expresia unui stil eclectic, care imbina linii ce amintesc de barocul secolului al XV-lea, obscur si sobru, sau epoca lui Ludovic al XVI-lea, cu candelabre pretioase, decorate cu cristale, dar si a draperiilor vaporoase, delicate.

Colectia Uffici, oferita de Galeriile Noblesse, impresioneaza prin linii drepte si structuri masive, care emana putere, dar si prin unitatea coloristica exceptionala a pieselor. Aceasta colectie propune si un scaun ergonomic, ideal pentru cei care-si petrec mai multe ore la birou.

O alta recomandare inspirata este colectia Ambra, ce propune culori deosebite, cu modele si insertii nemaivazute, intr-un desavarsit stil oriental, cat se poate de elegant.

Daca vrei sa nu simti deloc ca esti la birou, poti incerca colectia Ilungarni, cu un design clasic, penru toate gusturile, usor de integrat in orice camera.

Iubitorii unui aer clasic si elegant pot incerca colectia Jasmine.

Toate pot fi admirate in magazinele de prezentare ale Galeriilor Noblesse din Bucuresti si Bacau.

Alege cu grija mobilierul de birou si nu uita: "noblesse oblige"!

#mobilier birou, #decor birou, #birou relaxare , #Stil de viata