Bucataria de vara: Lasa totul pe mana tehnologiei

Sambata, 16 Iunie 2012, ora 00:00
3959 citiri
Bucataria de vara: Lasa totul pe mana tehnologiei

Aranjeaza-ti bucataria dupa ultimele tendinte sugerate de specialistii in domeniu si vei vedea ca ai mai castigat o oaza de relaxare in propria ta casa.

Bucataria a devenit un concept care depaseste ideea de spatiu destinat gatitului. Bucataria devine un spatiu in care iti pastrezi vinul rece, un spatiu deschis si suficient de incapator, in care iti face placere sa stai, indiferent cat de dificil a fost restul zilei.

"Intr-o bucatarie, nu de putine ori considerata si 'sufletul' unei locuinte, atmosfera trebuie sa fie cat mai calda, intima si relaxata.

Suntem de parere ca dotarile moderne isi vor gasi intotdeauna locul in orice tip de bucatarie, completand ambianta atat in bucatariile celor care tanjesc dupa atmosfera din casa bunicii, cat si in bucatariile celor care sunt dedicati intru totul ultimelor tehnologii. Bucataria ideala nu exista, dar suntem siguri ca putem transforma orice bucatarie intr-un loc unic pentru fiecare in parte", a declarat Theofilos Romaios, Sales & Administration Manager Miele Appliances, pentru Business24.

Prin dotari moderne, specialistul vorbeste despre un racitor de vinuri incorporabil sub blat, cu doua zone de temperatura de la +5 grade pana la +20 de grade si usa din sticla cu protectie impotriva razelor solare.

De asemenea, acesta mentioneaza importanta unui congelator incorporabil cu dozator de apa si cuburi de gheata, interior din aluminiu alb si dotat cu sistemul No Frost, de racire dinamica.

Dintr-o bucatarie de vara nu trebuie sa lipseasca nici hota, devenita absolut obligatorie in orice bucatarie inchisa. Specialistul recomanda DA 7000 D Aura, o hota cu montare pe tavan si filtre din inox ignifuge, ce pot fi spalate in masina de spalat vase.

Daca ai de gand sa iti exersezi talentele culinare, atunci din bucataria ta nu trebuie sa lipseasca plita KM 6380 Facette, capabila sa recunoasca dimensiunea vasului in care gatesti si dotata cu sisteme de reglare autimata a nivelului de temperatura.

Poti merge chiar mai departe si sa incerci cuptorul cu sisteme care filtreaza mirosurile, sistem de racire surround si panou de comanda 3D, te sfatuieste specialistul.

"Produsele sunt remarcabile atat prin caracteristicile tehnice, dar si prin design, iar Miele a castigat mai multe premii de design pana in momentul de fata. Suprafete netede la exterior, capuseala alba de aluminiu la interior, rafturi de sticla securizata cu finisaje din aluminiu, sertare telescopice, filtru de apa si posibilitatea de a alege usi din inox sau module incorporabile sunt cateva caracteristici care definesc produsele noastre", prezinta Theofilos Romaios numitorul comun al produselor pe care ti le recomanda.

Daca vrei o varianta personalizata a acestor produse poti alege din gamele de culori pe care producatorul ti le pune la dispozitie, insa oficialii te asigura ca prin dotarile de care dispun, produsele Miele iti dau posibilitatea de a personaliza modul de utilizare in functie de nevoile tale, de stilul de viata, si frecventa cu care folosesti produsele electrocasnice.

Daca vrei sa iti reamenajezi complet bucataria, poti cere sfatul specialistilor de la reprezentantele Miele din toata tara, insa trebuie sa stii ca pretul total al produselor pe care ti le recomanda Miele este de aproximativ 109.000 de lei.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#bucatarie de vara, #amenajari bucatarie, #tehnologie bucatarie , #Stil de viata