Bugaboo Boxer, cel mai versatil bagaj de calatorie te asteapta sa-l incerci

Sambata, 17 Septembrie 2016, ora 00:00
2502 citiri
Bugaboo Boxer, cel mai versatil bagaj de calatorie te asteapta sa-l incerci
Foto: Bugaboo

Sa fim sinceri, la drum lung, orice calator versat stie ca are nevoie de un bagaj cat mai usor de manevrat si cat mai versatil.

Din acest punct de vedere, Bugaboo Boxer pare sa reclame primul loc pe podium in randul trolerelor pe care ti le-ai dori in viitoarele calatorii, remarca Extravaganzi.

In primul si-n primul rand, Bugaboo Boxer nu este un simplu troler, ci un adevarat sistem care iti usureaza incredibil de multa sarcina de a cara bagajul de la aeroport la hotel sau de a-l transfera intre doua mijloace de transport.

Sistemul de rulaj al trolerului si designul ergonomic al manerului sau fac ca greutatea bagajului tau sa devina insesizabila, indiferent de cat de incarcat este acesta.

Bagajul Bugaboo Boxer este compus din doua valize rezistente la socuri care se pot combina intr-un sistem unic sau, la fel de bine, pot fi folosite separat.

Sasiul pe care sunt montate acestea este ajustabil, astfel incat poti folosi in orice moment numai una dintre valizele Cabin sau Travel pe sistemul troler Bugaboo Boxer.

Compartimentarea celor doua valize este si ea excelent gandita, astfel incat poti depozita in interiorul acestora obiecte personale, haine care isi pastreaza forma perfecta in care le-ai impachetat, ca si diverse suveniruri colectate in timpul calatoriei.

#bagaj calatorie, #troler Bugaboo, #sistem Bugaboo Boxer , #Stil de viata