Cadouri avangardiste pentru sarbatoriti excentrici

Sambata, 10 Martie 2012, ora 00:00
2151 citiri
Cadouri avangardiste pentru sarbatoriti excentrici

Esti in cautarea unei idei de cadou aparte pentru partenerul tau de afaceri sau, pur si simplu, pentru un personaj cu gusturi aparte si o afinitate crescuta pentru obiecte avangardiste? Incearca un obiect de colectie, decorativ, "altfel".

Propunerea noastra din aceasta saptamana este "Vase of Phases", colectia de vaze si obiecte din portelan semnata Dror Benshetrit pentru Rosenthal.

Dincolo de aparitia spectaculoasa a obiectelor, ele transmit un mesaj captivant pentru orice pasionat de arta. Tema colectiei este schimbarea prin care trece orice obiect, dar si fiinta umana, de-a lungul vietii: vaza Phases trece prin trei etape de creatie pana ajunge la forma finala.

Din forma initiala, curbata, specifica oricarei vaze, aceasta trece in etapa "experimentala" in care este sparta si ia un aspect aspru. La sfarsit piesele sunt imbinate intr-o forma imperfecta, care poarta cu ea fazele prin care vaza a trecut in fiecare etapa din existenta ei.

Creatorul colectiei, Dror Benshetrit, a primit in 2006 Premiul pentru Design IF, iar obiectele au beneficiat de o expunere permanenta in cadrul muzeului Staatliched fur Angewandte Kunst, de la Munchen.

Vase of Phases este disponibila numai la My House din Bucuresti, in varianta alb (459.50 lei), negru (503.30 lei) si platin (683.30 lei).

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#cadouri MyHouse, #vaza Rosenthal, #cadouri avangardiste, #obiecte arta cadou , #Stil de viata