Cadouri "high class" de Ziua Indragostitilor

Sambata, 11 Februarie 2012, ora 00:00
3438 citiri
Cadouri "high class" de Ziua Indragostitilor
Cadouri luxoase de Valentine\'s Day

Cel mai potrivit cadou de Ziua Indragostitilor ramane un accesoriu de lux, elegant, iar magazinele de cadouri au inteles de mult acest lucru. Fie ca alegi in cadou pentru "el" sau pentru "ea", cu Dior, Swarovski sau Chinelli vei reusi sa pui zambetul pe buze persoanei iubite.

Se spune ca banii nu conteaza atunci cand vine vorba de dragoste, insa efectul unui cadou elegant de Ziua Indragostitilor nu are termeni de comparatie.

Un mesaj confidential de la Dior

Cadouri-originale.ro iti propune "Dior Beauty Confidential", un cadou ce imbina misterul cu frumusetea, avand aspectul unui plic argintiu in care se afla un mesaj confidential. Fardul costa 450 de lei. Tot aici vei gasi un set "Business Lady" format din sase cesti de cafea Hot Coffee, un pachet de cafea Davidoff Expresoo si o cutie de bomboane Mon Cheri, totul la pretul de 560 de lei.

Floare din cristale Swarovski

Poate ca o floare este totusi alegerea cea mai potrivita pentru Valentine's Day, insa anul acesta poti inlocui clasica alegere cu un trandafir din cristale Swrovski realizat de celebra firma italieneasca Chinelli. Decoratiunea bijuterie este formata din trei trandafiri aflati pe un stativ placat cu argint si costa 400 de lei.

Tot Chinelli s-a gandit si la cadoul pentru "el": un set elegant pentru servirea coniacului, cea mai rafinata bautura din lume. Setul este format din doua pahare "tulipe" si o sticla placata cu argint. Piesele sunt realizate din cristal si vin intr-o eleganta cutie din lemn. Setul Chinelli costa 650 de lei.

Un alt cadou potrivit pentru domni este portofelul de lux Fancy Leather de la Pal Zileri, confectionat din piele fina si dotat cu spatii pentru carduri, legitimatii si monezi. Pretul este de 600 de lei.

#cadou ziua indragostitilor, #idei cadou, #cadou valentines day, #cadou femei, #cadou barbati , #Stil de viata