Ceasuri elvetiene cu aur Sedna de 18 carate - Swatch loveste din nou

Vineri, 15 Februarie 2013, ora 07:30
4173 citiri
Ceasuri elvetiene cu aur Sedna de 18 carate - Swatch loveste din nou
Foto:omegawatches.com

Swatch pregateste o premiera mondiala pentru Baselworld 2013 cu ceasul Omega Constellation Sedna, realizat dintr-un nou aliaj de aur, cupru si paladiu. Noul aliaj poarta numele de aur Sedna de 18 carate, concept care ii apartine exclusiv producatorului elvetian.

Desigur, modelul Omega Constellation Sedna va fi disponibil in editie limitata, de 1.952 de exemplare. Numarul nu a fost ales la intamplare: este anul in care Omega lansa primele modele din colectia Constellation.

Numele ceasului, dar si al aliajului, vine de la un obiect transneptunian, pe care astronomii l-au numit Sedna. Suprafata acestui obiect transneptunian a fost descrisa drept una dintre cele mai rosiatice din sistemul nostru solar.

Foto:omegawatches.com

Pentru a obtine acest aliaj, grupul Swatch a creat o echipa din care fac parte si specialisti de top din metalurgie, dar si oameni de stiinta din companie. Rezultatul a fost un nou aliaj de aur roz, a carui culoare nu este doar frumoasa, ci si rezistenta.

Foto:omegawatches.com

Aurul sedna este compus din aur roz de 18 carate, ceea ce inseamna ca are un continut minim de aur de 75% si, in plus, contine o cantitate atent studiata de cupru, necesara pentru a obtine nuanta rosiatica.

Foto:omegawatches.com

Elementul surpriza este paladiul, ce contribuie la pastrarea nuantei rosiatice in timp, spun oficialii Swatch intr-un comunicat.

Foto:omegawatches.com

Omega Constellation Sedna, primul ceas realizat din aur Sedna de 18 carate si mecanism automatic Co-Axial 8501, va fi prezentat la editia de anul acesta a expozitiei Baselworld.

Baselworld Watch and Jewellery Show este cel mai important eveniment pentru industria mondiala a ceasurilor si bijuteriilor, organizat in fiecare primavara in orasul Basel, din Elvetia.

Aici sunt prezenti peste 2.000 de expozanti din 45 de tari, inclusiv cele mai puternice branduri de pe piata, ce atrag anual peste 94.000 de vizitatori.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#brevet aur Sedna, #avanpremiere Baselworld2013, #Swatch Constellation Sedna , #Stil de viata