Club Med mai deschide o statiune de lux in China

Luni, 14 Noiembrie 2011, ora 12:25
1655 citiri
Club Med mai deschide o statiune de lux in China

Dezvoltatorul francez, Club Med intentioneaza sa deschida a doua statiune de lux in China, in sudul provinciei Guilin, dupa ce anul trecut a investit intr-o statiune de schi in nordul tarii.

Club Med anuntat ca a semnat un acord pe 10 ani cu grupul chinez Pao Shan, proprietarul spatiului. Statiunea ar urma sa fie deschisa anul viitor. Dezvoltatorul urmareste renovarea statiunii si dublarea numarului de camere pentru a ajunge la 300 in 2013, scrie Luxuo.

Guilin, renumit pentru peisajele sale, este una dintre destinatiile turistice de top ale Chinei, atragand de 20 milioane de turisti de pe piata interna si 4 milioane de vizitatori straini in anul 2010.

Compania chineza de investitii Fosun a cumparat in trecut 7% dintre actiunile Club Med, intr-o colaborare care umareste sa faca piata din China a doua locatie ca importanta pentru dezvoltatorul francez. Compania urmareste sa lansaze cinci statiuni pana 2015.

"Vom continua sa investim in China. Statiunea de schi Yabuli a primit 8.000 de vizitatori in primul sau sezon, ceea ce se ridica la steptarile noastre, a declarat Henri Giscard d'Estaing directorul executiv Club Med.

Eveniment Antreprenoriatul Profesie vs Vocatie

#destinatie lux China, #statiune lux China , #Stil de viata