Cum sa-ti recapeti vitalitatea fara medicamente, diete epuizante si suplimente

Sambata, 19 Aprilie 2014, ora 00:00
2543 citiri
Cum sa-ti recapeti vitalitatea fara medicamente, diete epuizante si suplimente

Forta noastra vitala este atacata si slabita in mod constant din cauza factorilor perturbatori la care suntem expusi - cate 10-11 ore petrecute in fata calculatorului, stres, panza de radiatii nocive, aglomeratiile, zgomotul permanent de fond, poluarea, alimente tot sarace in minerale si vitamine, mancarea de tip fast-food.

Acestia sunt cativa dintre factorii care ne conduc inevitabil la boala. Dar ce putem face noi ca sa retrezim inteligenta nativa a organismului?

Odata cu trecerea vremii, in ciuda progresului economic si social, la scara mondiala se constata o scadere a nivelului de sanatate al populatiei. Medicina moderna nu reuseste sa faca fata noilor forme de patologie (cancer, SIDA, diabet).

Dimpotriva, folosirea unor medicamente puternice si toxice pentru organismele vii si extinderea procesului de vaccinare au dus la degradarea treptata si constanta a sanatatii.

Nestiind ce altceva sa faca, medicii clasici au incercat intotdeauna sa combata si, oricand a fost posibil, sa suprime cu ajutorul medicamentelor numai unul dintre multele simptome pe care boala le prezinta - o metoda limitata numita terapie simptomatica.

Aceasta metoda a atras dispretul general nu numai pentru ca nu face nimic bun, ci, mai ales, pentru ca face mult rau.

Un singur simptom nu este pentru intreaga boala mai mult decat un singur picior pentru intreg omul. Aceasta metoda este cu atat mai mult de condamnata pentru ca trateaza un simptom particular cu un remediu opus cu rezultatul ca, dupa o scurta ameliorare, simptomul reapare, mai intens decat inainte.

De ce ne simtim tot mai obositi si devitalizati?

Aceasta orientare gresita a medicinei alopate, impreuna cu alti factori care subrezesc progresiv sanatatea umana, conduce inevitabil la boli si suferinta.

Dintre dusmanii bunastarii fiintei umane, probabil cel mai subtil si mai periculos sunt radiatiile electromagnetice. Progresul tehnologiei reprezinta un pericol grav deoarece majoritatea aparatelor electrocasnice, antenele GSM (de telefonie mobila), telefoanele mobile, firele de inalta tensiune care impanzesc orasul, computerul, internetul wireless etc. creeaza un smog electromagnetic care nu doar ca ne rupe de energiile vitale ale Pamantului, ci ne face si mult rau.

Radiatiile emise de toate aceste dispozitive moderne sunt invazive si nocive pentru intreaga structura a fiintei umane.

Ele perturba buna functionare a organismului, a psihicului si a laturii emotionale a omului. Nu e de mirare ca in majoritatea timpului ne simtim obositi chiar si atunci cand dormim opt-noua ore pe noapte, asa cum ne recomanda specialistii.

Pe masura ce medicina clasica demonstreaza constant lipsa de intelegere a structurii fiintei umane, se observa o orientare tot mai pregnanta a medicinii catre forme terapeutice mai simple si mai naturale (cu precadere in ultimii 200 de ani).

Acestea, pe langa faptul ca sunt mai putin costisitoare pentru pacienti, respecta niste principii naturale bine structurate inca de pe vremea lui Hipocrate. Se urmareste, astfel, stimularea capacitatilor proprii de aparare ale organismelor vii, adica a fortei vitale care ne anima.

Ce inseamna cu adevarat sa fim sanatosi?

Cea mai buna definitie a sanatatii a fost data de cel mai valoros practicant al homeopatiei (ramura a medicinei holistice) din zilele noastre, grecul George Vithoulkas, laureat al premiului Nobel alternativ pentru medicina, in cartea sa "Stiinta homeopatiei". El spune:

"Starea de sanatate reprezinta independenta fata de durere la nivel fizic, realizand starea de bine interior, independenta de dorinte si obsesii la nivel emotional, realizand starea de bucurie si calm interior si independenta fata de egoism la nivel mental, realizand uniunea perfecta cu Adevarul si Dumnezeu".

Observam astfel, cat de vasta este adevarata noastra sanatate si deducem ca orientarea numai catre planul fizic reprezinta o greseala fundamentala.

O abordare completa a fiintei umane, pe cele trei niveluri de manifestare ale sale: fizic, psiho-emotional si mental inseamna o abordare holistica. Din pacate, medicina clasica (alopata) se axeaza doar pe latura fizica a omului si se focalizeaza pe eliminarea simptomelor generate de un dezechilibru.

Cauza ramane de cele mai multe ori nerezolvata, asta deoarece radacinile sale pornesc dinspre partea subtila (corpul energetic) spre grosier (corpul fizic). Se explica astfel de ce tratamentele alopate pentru bolile cronice se fac o viata intreaga. Cu totii avem rude, prieteni sau cunostinte care se "trateaza" de ani de zile, resemnandu-se cu gandul ca boala lor este incurabila. Macar poate fi tinuta sub control.

Cum ramane cu inteligenta organismului, aceasta forta vitala care ne anima, orientata in permanenta spre starea de echilibru?

Ce trebuie sa facem ca sa intarim forta vitala astfel incat ea sa produca procese naturale de vindecare?

Echipa de cercetare stiintifica AIMGROUP pe care o conduc isi focalizeaza studiul si munca in aceasta directie.

In acest weekend iti propun o abordare holistica, in ton cu spiritul echipei noastre de cercetare: dispozitivul VITAL PROTECT, creat pentru stimularea fortei vitale si restabilirea starii de sanatate.

El functioneaza pe baza unei tehnologii unice in Romania prin faptul ca emite pe frecventa naturala a Pamantului, 7, 83 Hz (frecventa calculata de matematicianul german Winfried Otto Schumann).

Dispozitivul stimuleaza organismul sa ignore factorii perturbatori din mediul inconjurator, reduce cu 70-80% stresul la care este supus organismul, stimuleaza inteligenta vitala sa declanseze procese naturale de vindecare si reechilibrare, fluidizeaza sangele si regleaza tensiunea arteriala, scade cu peste 70% riscul producerii de accidente vasculare, mareste rezistenta la oboseala si accelereaza procesele de regenerare a organismului dupa interventii chirugicale, perioade indelungate de stres sau boala.

Te invit sa-l incerci, daca vrei sa-ti recapeti vitalitatea fara medicamente, diete epuizante si suplimente.

Eugen Birgaoanu,

Fondatorul Grupului de cercetare in domeniul Stiintelor de frontiera AIM Group,

Inginer electronist, specialist in microscopie electronica si inventator in domeniul electronicii medicale.

#cum sa ti recapeti vitalitatea, #Vital Protect dispozitiv, #Eugen Birgaoanu AIM Group , #Stil de viata